ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Lisa Verifierad kund 22/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Fantastiskt mask som verkligen lever upp till det den lovar. Väldigt mild för huden. Jag brukar använda den över natten och på morgonen kan jag se hur finnarna lagt sig lite och känns mindre inflammerade. Inne på tub nr 3 nu.

8 0
Madeleine Verifierad kund 15/11/2019

En av mina favoritmasker! Känns riktigt lyxig, och min hy lugnas verkligen ner av den. Använder den både när jag känner mig torr och fnasig och när hormonell acne bryter ut. Gillar den örtiga doften, och att den är lite tunnare och ''fetare'' än vanliga lermasker.

2 0
Carolin Johansson Verifierad kund 14/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Blev väldigt besviken på denna mask eftersom jag köpte den för att det står att den inte stelnar. Det gör den! Så om du vill ha en mask som inte stelnar och stramar, köp inte denna. Gillar inte heller doften av den, hade önskat att den doftade lite lavendel i alla fall men den doftar faktiskt enbart timjan.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Produkten har en doft av både lavendel och timjan men helt rätt är timjan den mest framträdande doften. Genom att applicera ett generöst lager av masken och låta den verka i max 10 minuter så kommer masken inte att stelna. Vänligen kontakta oss på info@skincity.se om du har några andra funderingar kring masken. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jessi Verifierad kund 18/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton

Denna mask är fantastisk för min blandhy. Den rengör min hy på djupet och dagarna efter ser huden fortfarande ren och matt ut. Huden känns len, ren och med fin lyster och jämnare hudton. Har man väldigt känslig hud tror jag man denna kan vara lite för ''stark'',

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Herbal Lavender Repair Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.