Välkommen till Skincity

Vi älskar hudvård och är auktoriserade återförsäljare av de varumärken vi säljer. Det innebär att vi garanterar att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet. Välkommen!

 • Skincity


  Skincity erbjuder professionell hudvård och hudvårdande makeup. Vi som jobbar på Skincity är diplomerade hudterapeuter och alla våra produkter är rekommenderade av professionella hudterapeuter för att du ska få det absolut bästa inom hudvård. Vi är noga med att endast arbeta med de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när du handlar av oss.
  Årets e-handel 2016.


  Motivering: Med ett luftigt och fräscht gränssnitt, en enkel och personlig kundresa, ett förstklassigt utbud av produkter och ett kompletterande och produktnära innehåll erbjuder årets bästa e-handlare 2016 en upplevelse som räcker långt längre än köpet på nätet.

  Vi på Skincity älskar hudvård och gör allt för att hjälpa dig att hitta de bästa produkterna för just din hud. Gör vårt hudtest så hjälper våra diplomerade hudterapeuter dig med en hudvårdsrutin helt anpassad efter din huds unika behov. Svaret får du inom 72 timmar och testsvaren sparas smidigt på din profil. Vi är auktoriserade återförsäljare av de varumärken vi säljer. Det innebär att vi garanterar att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.

  Storyn om Skincity

  2011 slogs de digitala portarna upp för skincity.se, en av de första butikerna som kunde erbjuda professionell hudvård närhelst kunden önskar. Visionen var att ​göra det bästa på marknaden tillgängligt för alla och samtidigt sprida kunskap om hudvård, samt erbjuda en kundsupport med enbart auktoriserade hudterapeuter​. Det unika konceptet med hudtest, varsamt inslagna paket och gåvor i varje beställning ger kunden en salongsupplevelse online. Bakom satsningen står hudterapeuten och tidigare ​PR- och ​produktchef​en​ Annica Forsgren Kjellman, som även driver bloggen Hudspecialisten.se och Mikael Kjellman, entreprenör med tidigare erfarenhet inom E-handel. 

  Skincity huvudkontor:

  Skincity Sweden AB (Org. Nummer 556836-9366)

  Sjöflygvägen 35, 183 62 Täby, Tel: 08-684 001 00

  Skincity Salong:

  Sjöflygvägen 35, 183 62 Täby 

  För att boka behandlingar på våra varumärken vänligen kontakta oss på
  telefonnummer: 08- 684 001 00 alternativt maila oss på info@skincity.se

  Branschorganisationer vi är medlemmar i:

  Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
  Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.

  SHR logo

  SHR
  Våra medlemmar har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vårt emblem är kundens trygghet! SHR finns representerade över hela Sverige. Dels genom våra medlemmar och dels genom styrelsen som är sammansatt av personer från hela landet. Varje år anordnar SHR flertalet vidareutbildningar för sina medlemmar. Som SHR-ansluten hudterapeut har du möjlighet att genomföra test för att erhålla gesäll- och mästarbrev samt certifikat för nålepilation, IPL/laser och specialiserad hudterapeut. Därutöver hålls regelbundet föreläsningar inom aktuella ämnen såsom laser, försäljning och dermatologi med mera på både regional och lokal nivå.

  På SHR:s hemsida hittar du alla godkända salonger i Sverige. Vi rekommenderar dig att alltid vända dig till en SHR-godkänd salong. Det är din trygghet som konsument! SHR-godkända salonger håller hög branschstandard. 

  Cidesco logo

  Cidesco
  Cidesco är världens största internationella hudvårds-organisation. Cidesco grundades 1946 med huvudkontor i Zürich, Schweiz.  Cidesco finns representerat i över 33 länder. Cidescos diplom är världens mest prestigefyllda kvalifikationer inom estetik och skönhetsterapi. Sedan 1957 har Cidescos examen satt standarder som har integrerats över hela världen.

  Det finns över 200 Cidesco-skolor runt om i världen som undervisar enligt de internationella normer som leder till det prestigefulla Cidesco-diplomet.
   

  Alla hudterapeuter på Skincity är auktoriserade och Cidesco-diplomerade. Det är din trygghet!

 • Vill du samarbeta med oss?

  - Var med och sprid de senaste beautytrenderna!
  Vi på Skincity erbjuder våra kunder kunskap, kvalitet och service genom ett noga utvalt sortiment och kunnig personal. För Skincity är det viktigt att kunden får en personlig och lyxig shoppingupplevelse och att de alltid får tala med en diplomerad hudterapeut vid rådgivning.

  Har du en blogg eller en hemsida som du tror överensstämmer med vår filosofi har du möjlighet att ansluta dig till vårt Affiliateprogram. Som en del av programmet kan du tjäna pengar på trafiken från din site till Skincity. Det är kostnadsfritt att ansluta sig.


  Detta får du:

  • Upp till 10% kommission på varje försäljning kopplad till dig.
  • Ständigt aktuellt bannermaterial och inspiration.
  • Tillgång till nyheter, kampanjer och lanseringar före alla andra.


  Detta gör du som affiliate:

  • Du kan länka till produkter som du vill skriva om.
  • Möjlighet till att placera våra banners på din site.
  • Ta del av månadsutskick med information om produktnyheter och dylikt.


  Såhär ansluter du dig:

  • Registrera dig på Commission Junction och ansök om att gå med i Skincitys affiliateprogram.
  • Vi besöker din webbsida för att försäkra oss om att den passar i vårt program.
  • Du blir kontaktad av Commission Junction om din ansökan blivit godkänd.

Logga in

Användarnamn

Glömt lösenord?
Mina favoriter(0)
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.