ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Heidi Verifierad kund 25/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Älskar den här, den är så skön och min hud blir super len och får inga finnar av den. Tyvärr har den ju inte funnits i lager på flera månader... och nu är den till och med på nedsatt pris men finns inte att beställa och har haft den under bevakning vilket är super tråkigt. och min hud lider i dess frånvaro

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vi är ledsna att den inte finns att beställa. Detta för att den varit restad hos leverantör under en längre tid. Men nu håller vi tummen på att den snart står på våra lagerhyllor igen. Önskar du rekommendation på andra produkter så är du varmt välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Julia Verifierad kund 22/09/2018

Som utlovat, en väldigt lätt fuktkräm som går in i huden omedelbart. Kanske inget för de som gillar feta krämer, men för fuktfattig hud är den väldigt fin. Tänkte först att den verkade odryg, men mitt tips är att fokusera på en del av ansiktet i taget, eftersom den tas upp direkt. Jag har använt den i flera månader morgon och kväll efter mitt fuktserum, och det har känts väldigt bra. För torra hudtyper lär den inte fungera ensam som vinterkräm dock. FIna ingredienser också, jag är nöjd!

2 0
Alexandra Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Lugnande och återfuktande. Fina ingredienser.

2 0
Karin Verifierad kund 22/08/2019

Helt ok men tyvärr inte super nöjd. Känns som den drar ihop min hud å den känns torr rynkig. Måste verkligen användas ihop med rejält fuktserum å vintern olje serum. Kommer byta till något annat när tuben är slut. Men på plus sidan så är den super dryg. Räcker i en evighet

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det är en återfuktande creme, men upplever man sig torr och fuktfattig i huden så är det bra att man kompletterar med ett rikare serum under. Kontakta oss på Kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.