ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Pernilla Verifierad kund 16/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Mycket produkt för pengarna men det krävs rätt mycket produkt för att få bort en lättare make. Kommer inte köpa igen.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! För att effektivt avlägsna makeup från huden så masseras produkten in på torr hud och sköljs sedan av med vatten. Där efter kan man med fördel torka av ansiktet med The Face Sponge. Tveka inte att kontakta oss via mail, chatt eller telefon om du önskar vidare rådgivning för att optimera dina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linn Verifierad kund 13/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Gillar denna riktigt mycket och använder som första steg i kvälls rengöringen, får bort allt smink lätt! Dock fungerar den inte för mig om jag använder mig utav den som beskrivningen säger utan använder produkten på pads och sveper bort sminket :) då blir den också dryg.

0 0
Nina Verifierad kund 14/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Riktigt bra som första rengöring om man använder sig av dubbelrengöring. Mild och skön på huden. Plus för mycket produkt.

0 0
Julia Verifierad kund 01/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Blev rekommenderad denna rengöring genom hudanalysen online. Huden blir inte rengjord, får använda rengöring 2-3 gånger innan den känns helt rengjord, och då använder jag inte mer än mineralpuder som smink. Kommer aldrig köpa igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med denna rengöringen. Det är viktigt att du skakar rengöringen ordentligt so oljebasen blandas innan applicering. Har man makeup kan det krävas en dubbelrengöring för att få huden rent på djupet. För vidare rådgivning kontakta gärna oss via chatt,mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Radiance me. Cleansing water oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.