ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Anna Verifierad kund 28/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Älskar! Bytt ut min excuviance gentle cleanser mot denna, gillar gelkonsistensen mer - känns renare! Har testat excuviance andra rengöringar men min hy pallar inte dessa, denna är som claryfying i konsistens fast snällare mot torr hy!

7 0
Emelie Verifierad kund 28/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Nja, visst den är känns skonsam, men lite svår att få bort ordentligt? Känns som jag har en hinna kvar i ansiktet. Samt, måste tvätta flera gånger för att få bort smink.. så nej, rekommendera gärna en annan skonsam rengöring!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Facial Cleanser är en skonsam rengöring som främst är framtagen för att rengöra huden och är inte specifikt framtagen för makeup. För att avlägsna makeup är det bra att använda en pre-cleanser som första steg på kvällen. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring din rengöringsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Petra Verifierad kund 05/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Äntligen har jag hittat en rengöring som både återfuktar, exfolierar och tar bort allt smink. Grymt bra! Dessutom prisvärd då den räcker i många månader.

1 0
Tilda Verifierad kund 09/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor

Har använt denna Cleanser tillsammans med ''Restore Ultra Moisturizing Face Cream'' och ''Neostrata Sheer hydration spf35'', i snart 4 månader. Tyvärr upplever jag ingen förbättring alls, gentemot min problemhy. Jag har rengjort både morgon och kväll, och så återfuktat, men finnarna och pormaskarna är kvar och dyker upp nya ändå. Väldigt tråkigt! Upplever inte att jag fått jämnare hud heller.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att behandla finnar och porer kan du behöva addera någon ytterligare produkt till din rutin. Rengöring är ett väldigt viktigt steg men en exfoliering kan tex vara ett tips att addera. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så ser vi över din hy och hudvårdsrutin och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Johanna Verifierad kund 02/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Tycker väldigt mycket om denna rengöringen, ansiktet känns fräscht och inte uttorkat efter. Konsistensen på gelén är fantastisk! Jag har jämnare hud och finnarna ploppar bara upp ibland. Dock har den inte hjälpt så mycket mot mina pormaskar.

1 0
Marie Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Fantastisk rengöring, har en längre tid tillbaka använt Excuviance CLARIFYING FACIAL CLEANSER men tycker denna från neostrata fungerar bättre på min hy och gillar konsistensen bättre.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Facial Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.