ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Jennie Verifierad kund 02/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Fick tips här på Skincity via hudvårds test om denna produkt och köpte den. Kan inte säga annat än att jag är supernöjd med produkten. Går snabbt och lätt att få en bra bas, toppen när man reser med bara handbagage då den inte är flytande. Huden känns fantastisk av den, man känner riktigt att den gör gott.

9 0
Jenny Verifierad kund 21/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Bästa foundation jag någonsin använt. Fantastiskt fint resultat, naturligt glow och sitter kvar hela dagen och kvällen. Jämnar verkligen ut hudtonen och känns toppen på huden. För mig tog det några dagar att vänja mig vid att applicera denna typ av puderfoundation men nu har jag använt den i ett par år och kommer alltid tillbaka till denna. Jag är ljusblond, varm i hudtonen och har färgen Satin under hela vinterhalvåret. På sommaren blandar jag Satin med lite från nyansen Latte.

4 0
Elize Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

För mig med lätt rosacea samt yttorrhet passar denna perfekt! Blir aldrig torr av den och den ger precis lagom täckningsgrad. Och i kombination med Makethemake Pressed Powder Brush blev resultatet till och med ännu bättre än tidigare!

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Amazing Base med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.