Hudguiden

Välkommen till hudguiden!

Här kan du läsa om allt som har med huden och hudvård att göra. Lär dig mer om vad som kännetecknar de olika hudtyperna och hudtillstånden för att lättare kunna hitta produkter som passar för just din hud. Våra hudterapeuter guidar dig igenom hudvårdsdjungeln och delar med sig av tips och råd om hudvård och hudvårdsprodukter. Önskar du skräddarsydda produkttips så rekommenderar vi dig att du gör vårt hudtest.

 • Fakta

  Här finner du fakta om huden, vanliga hudsjukdomar och problematiska tillstånd. Våra hudterapeuter ger dig fakta och tips hur du ska råda bot på de vanligaste hudproblemen.

  Gå vidare till Fakta »

 • Guider

  Vi ge dig nyttiga tips om hur du bäst ska använda dina hudvårdsprodukter med några enkla steg-för-steg-guider så du får ett profesionellt resultat hemma.

  Gå vidare till Guider »

 • Hudtyper

  Vet du vilken hudtyp du har och vilket tillstånd har din hud egentligen? För att välja rätt produkter är det viktigt att lära känna sin hud och dess behov. Här lär vi dig allt om hudtyper och dess olika hudtillstånd.

  Gå vidare till Hudtyper »

 • Tänk på

  Här ger vi dig våra bästa tips och råd om vad du bör tänka på när du använder produkter inom professionell hudvård.

  Gå vidare till Tipsen »

 • Före & efter

  Här kan du se före- och efterbilder på några av Skincitys kunder som har fått hjälp av våra hudterapeuter med produktrekommendationer efter att ha gjort vårt hudtest.

  Gå vidare till Före & efter »

Logga in

Användarnamn

Glömt lösenord?
Mina favoriter(0)
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.