Välkommen till vår kundtjänst!

Här hjälper vi dig med allt ifrån att hitta rätt varor till att spåra din försändelse eller hjälpa till med returer. Skincity erbjuder professionell hudvård och hudvårdande makeup. Alla som jobbar på Skincity är utbildade hudterapeuter och samtliga produkter är rekommenderade av professionella hudterapeuter.  Vår ambition är alltid att ge dig som kund den bästa vägledningen i val av produkt för din hud.

Kontakta oss

Vi arbetar för dig så tveka inte på att kontakta oss via:

 • Telefon: +46 8 68 400 100 (Öppettider vardagar mån-fre 9-21, samt lör-sön 9-17). Du kommer få prata med en utbildad hudterapeut.
 • Mail: Skicka till info@skincity.se. Vi garanterar svar inom 24 timmar vardagar (oftast snabbare).

Har du frågor rörande faktura eller ditt delbetalningskonto (ej produktfrågor) så kan du kontakta Klarna AB som hanterar detta åt oss. Du når dem på telefon +46 8 120 120 00 eller info@klarna.com

Handla & betala

Vad gäller när du handlar hos Skincity?

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Skincity.se. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen.

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Skincity.se rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Skincity.se ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år).

Skincity.se förbehåller sig rätten att neka en order.

Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.

Prispolicy

Priserna som anges är alltid inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Kortbetalning

Vi accepterar VISA, American Express och Mastercard. Viktigt att veta är att vi erbjuder 3D Secure/SecureCode som är en säkrare lösning för dig som betalar med kort. Observera dock att det ej går att betala med Electron- eller Maestrokort då Svenska inlösare ej stöder online-handel med dessa.

3D Secure är en teknik framtagen av VISA för att verifiera dig som konsument när du betalar med ditt kort på Internet. Standarden används även av MasterCard. Fördelar för dig som konsument att använda en betaltjänst på Internet som erbjuder 3D Secure innebär att du får en möjlighet att verifiera att du är den verkliga kortinnehavaren, vilket innebär mindre risk att kortet används i bedrägligt syfte.

Våra kortbetalningar hanteras av DIBS payment services och de är licensierade för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) och certifierade enligt PCI DSS. De följer bankernas krav på sekretess och säkerhetcertifieringar.

Faktura (via Klarna)

Du kan välja att betala mot faktura om du bor i Sverige. Fakturan bifogas tillsammans med dina produkter och betalningsvillkor är 14 dagar. Förenklad kreditprövning med kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer faktureringsavgift på 19 SEK. Inga andra avgifter. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. (för kompletta villkor se här). Du måste beställa till din folkbokföringsadress och vara över 18 år. Vi överlåter alla fakturor till Klarna AB.

Klarna Konto (delbetalning)

Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina kontoköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, d.v.s. du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästkommande månad!

 • Minimibelopp 1 SEK
 • Betalningsmodell 50 SEK/mån eller minst 1/24 del av den kvarvarande skulden per månad.** (inkl. aviavgift)
 • Uppläggningsavgift 0,00 SEK
 • Aviavgift 29 SEK / månad
 • Årsränta f n 19,50 %

**Inköpsmånaden är betalningsfri. Skulden inklusive uppläggningsavgiften delas sedan upp på ett antal lika stora månadsbetalningar.

Internetbank (Danske Bank, Handelsbanken, SEB eller Swedbank)

Med betalsätt internetbank slussas du vidare till din Internetbank där du får logga in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. Efter detta slussas du tillbaka till www.skincity.se för att slutföra din beställning.

PayPal

Hos oss kan du välja att betala med ditt PayPal konto. PayPal lagrar och skyddar ditt kort och bankuppgifter, så att du kan betala på nätet utan att ange din känsliga finansiell information varje gång du handlar.

Återbetalningar

I de fall återbetalningar är aktuella så görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakar återbetalningen är avslutat.

Leveransinformation

När får jag mitt paket?

Din vara packas normalt inom 24 timmar. Normal leveranstid är inom 1-3 vardagar men för utvalda orter erbjuder vi numera leverans samma dag.

Vi levererar produkterna som paket via Posten eller Schenker (inom Sverige). Du väljer själv fraktsätt i kassan. Du får full försäkring samt spårbart kollinummer på din leverans. Godset kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Vid mindre paket och val av Posten så skickas paketet direkt i din brevlåda. Utländska ordrar skickas med Posten eller UPS. Du väljer själv vad som passar dig.

Om du önskar att få avisering via SMS när ditt paket har kommit fram till ditt utlämningsställe, ange ditt mobilnummer på sista steget i kassan. Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet.

OBSERVERA: Du får också ditt kollinummer skickat till dig via e-post men ingen brevavisering skickas ut när du valt SMS-avisering. Normal liggetid för varor är normalt 14 dagar från att paketet anlänt till servicestället.

Bor du i Enköping, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad,  Kungsbacka, Luleå, Malmö, Ronneby, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Visby, Vänersborg, Västerås, Örnsköldsvik eller Östersund. Då kan du nu ta del av Skincitys nya service med leverans samma dag. Alla beställningar innan klockan 15.00 (15.30 för Stockholm) levereras hem till dig samma dag med mellan 17-22 med Jetpak (gäller vardagar). Du får en telefonavisering innan leverans. Välj Jetpak IDAG i kassan.

Fraktkostnad

Kampanj - Just nu fraktfritt inom Sverige, Norge och EU oavsett hur mycket du beställer.

Vår standardfrakt är annars 49 kr och då får du leverans normalt inom 1-3 dagar. Ofta är det snabbare än så beroende på vad du bor. Varje sändning har spårbart paketnummer och full försäkring på din order om något skulle hända på vägen till ditt utlämningsställe.

Ångerrätt & returer

Ångerrätt / Returer

Du har öppet köp i 30 dagar från det datum då vi levererade dina hudvårdsprodukter (det datum du fick mail med leveransinformation). Under den perioden kan du helt kostnadsfritt skicka tillbaka hudvårdsprodukterna och få en annan produkt eller dina pengar åter. Kontakta alltd vår kundtjänst innan retur så postar vi en retursedel till dig. Med hjälp av returfraktsedeln identifieras ditt kundärende automatiskt.

 • Du kan returnera Hudvårdsprodukterna inom 30 dagar från utleverans.
 • Hudvårdsprodukterna måste vara oöppnade. Om hudvårdsprodukterna är förstörda eller använda får du inte tillbaka pengarna.
 • Hudvårdsprodukterna ska vara i sin originalkartong.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till info@skincity.se

Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 7 dagar. Varan ska vara i oförändrat skick, dvs. oanvänd, ej förstörd eller skadad.  Returnera varan i sin ursprungliga produktkartong eller emballage. Varan ska vara komplett, vilket innebär att brutna förpackningar eller delar av varan inte accepteras som retur.

Skincity.se kommer att debitera kunden de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

 

Garanti

Skincity är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare, Skincity lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Samtliga produkter har en ingrediensbeskrivning. Observera att den för vissa märken ej är helt komplett då dessa valt ett endast visa huvudingredienser t.ex.  Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov, om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning.

Allergisk reaktion

Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos Skincity.se, vänligen kontakta någon av våra hudterapeuter på 08-68 400 100.

Sekretess & säkerhet

Sekretess

I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer.

Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

 

PUL & anti-Spam policy samt hantering av Cookies

Enligt personuppgiftslagen (1998:2004) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. När du klickar på beställ på vår webshop eller när du anmäler dig som kund hos Skincity.se godkänner du att Skincity.se lagrar de uppgifter vi behöver för att kunna fullfölja din beställning. 

Endast Skincity.se har tillgång till dina uppgifter och lämnar inte ut några uppgifter utan ditt godkännande, med undantag från rättsliga ärenden.

Skincity.se medverkar inte till att skicka så kallad SPAM. Som kund till oss kan du få e-post rörande er order, betalning eller annan kommunikation du initierat samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation.

E-postutskick från tredje part eller rörande varor eller tjänster som inte är direkt relaterade till vår verksamhet förekommer inte. Vid medlemsutskick kan du som kund enkelt avregistrera dig via en länk i e-postmeddelandet. Detta kan ske utan att du som kund måste göra en inloggning eller liknande.

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner.

Informationen i en cookie är möjlig att använda för att följa en användares surfande.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

 • att webbplatsen innehåller cookies
 • vad dessa cookies används till
 • hur cookies kan undvikas

Vi använder oss av sessions cookies för att rent tekniskt hålla reda på vad en användare gör på sidan, inloggning, lagt något i varukorgen osv.

Kort beskrivet så fungerar det så här: All information som skall stanna kvar mellan två sidladdningar måste på något sätt knytas till en viss användare. Detta görs genom att en unik nyckel lagras i en användarens webbläsare. När användaren laddar en ny sida så skickas nyckeln med till sidan och vi kan på så sätt komma fram till om användaren är inloggad och om denne har lagt något i varukorgen m.m.

Vi använder oss av cookies. Accepterar man inte cookies i sin webbläsare så kommer mycket av funktionaliteten på sidorna inte att fungera. Detta eftersom webbplatsen kommer tycka att det är en helt ny besökare för varje sidladdning!

Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

 

Copyright

Copyright © 2013 Skincity.se Allt material på vår hemsida (www.skincity.se) är copyrightskyddat av Skincity Sweden AB. Detta innebär att alla texter, bilder, layout och illustrationer är copyrightskyddade. För att använda material från vår hemsida krävs ett skriftligt tillstånd från Skincity.se

För att ansöka om tillstånd till att använda skyddat material, kontakta info@skincity.se. Alla varumärken och bilder som omnämns eller visas på vår webbplats är copyrightskyddade och/eller varumärkesskyddade till respektive ägare.