HELLO SUNSHINE

HELLO SUNSHINE

Välkommen till Solsidan! Vi har valt ut några av våra somriga favoriter och erbjuder 25% rabatt på dem. Gör dig själv en tjänst i sommar och investera i riktigt bra och hudvårdande solprodukter anpassade efter din hudtyp. » Läs mer

Handplockat av hudterapeuter

Handplockat av hudterapeuter
"Fråga oss om din hud"

Varmt välkommen till Skincity- din hudvårdssalong på nätet! Behöver du hjälp med dina produktval? Kontakta våra duktiga hudterapeuter så guidar vi dig!

Skincity erbjuder dig marknadens ledande produkter inom professionell hudvård och makeup. Vi som arbetar på Skincity är utbildade hudterapeuter och alla våra varumärken är handplockade av oss.

Vår kundservice har öppet måndag-fredag 9-21, lördag-söndag 9-17. Kontakta oss på info@skincity.se eller (+46) 8 68 400 100.  Du får alltid prata med en utbildad hudterapeut.

20% på Clarins

20% på Clarins

Europas ledande hudvårdsmärke - hög kvalitet och profesionella resultat kombineras med aromaterapi. » Läs mer
BIODROGA MD

BIODROGA MD

Just nu erbjuder vi 3 för 2. BIODROGA MD erbjuder innovativ hudvård baserad på de senaste forskningsresultaten. » Läs mer

Alltid hos Skincity!

Vi på Skincity älskar hudvård och gör allt för att hjälpa dig att hitta de bästa produkterna för just din hud. Gör vårt hudtest online så hjälper våra hudterapeuter dig med en hudvårdsrutin helt anpassad efter din huds unika behov. Svaret får du inom 48 timmar direkt till din mail.

Välkommen till Skincity- Din hudvårdssalong på nätet!

Starta testet nu!

Välkommen till vårt hudtest!

Välkommen till vårt hudtest!

Våra hudterapeuter ger dig ett personligt hudvårdsschema inom 48 timmar. Till hudtestet

Presentkort

Presentkort

Nu kan du köpa presentkort hos oss. Perfekt present, uppskattat av alla! » Läs mer