ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Ida Verifierad kund 29/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Använde förut produkter från bl.a. Exuviance då jag fick stora problem med min hy för ett par år sen, vilket resulterade i att jag gick från en tålig men ''oren'' hy, till att få extremt känslig och obalanserad hy, med acne, eksem och värre yttorrhet än innan. Fick de här produkterna rekommenderade i hudtestet, och har inte haft såhär fin hy på flera år. Huden känns återfuktad och balanserad, jag har knappt några finnar längre och de som dyker upp försvinner mycket snabbare än innan, plus att hudtonen blivit jämnare och klarare. Använder concentrated cleansing foam, toner och creme (denna) från Pure-serien, samt serum från Refresh-serien. Använder inga exfolierande syror alls längre, utan bara en mild peeling från Neals Yard Remedies någon enstaka gång i veckan. Bästa produkterna jag någonsin använt!

1 0
Justina Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Hela den här Cliniccare pure serien är magisk. Älskar hur den återfuktar och att den samtidigt ger matt, len känsla på huden. Tråkigt att den ofta är slut i lager. Samt att ni aldrig marknadsför den. Jag har gjort hudtestet hos er ett några ggr, köpt det ni rekommenderat och inte varit nöjd. Mailat och ringt in för att få hjälp men aldrig någonsin har någon rekommenderat något från detta märke utan bara från PC hela tiden. Det var när jag gick till en hudterapeut som jag hittade detta märke. Alla som har yttorr hy med finnar här och där samt får blanka partier borde testa denna serie.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela X3M EGF Pure Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.