ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Malin Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Magi på tub! Använder den till mina torra händer dagligen,på torrhetsfläckar-min 85 årige pappa använder den varje dag i ansiktet, det är den enda creme hans tunna,torra och superkänsliga hud tål. Den går in i huden omedelbart,kort sagt en stapelvara hos mig som jag inte klarar mig utan..

12 0
Felicia Verifierad kund 17/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Har alltid denna hemma och använder när mina eksem på kroppen blossar upp! Älskar!

2 0
Lisa Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har alltid haft väldigt väääldigt torra händer och sen några månader även fått eksem på dem. Provat flera krämer jag blivit tipsad om men ingen har fungerat. Så tog skincity till hjälp och blev rekommenderad denna. Och wow!! Efter att ha använt den bara morgon och kväll i två dagar så är eksemen så gott som borta och händerna är mjuka. Rekommenderas verkligen!!

0 0
Anna Verifierad kund 02/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Varje höst och vinter har mina händer varit torra, spruckit och blött. Den här blandar jag med Maria Åkerbergs jojoba olja. Oj, mjuka, lena och utan sprickor. Har aldrig smörjt så lite och ändå haft så len och fin hud på händerna.

0 0
Marlene Verifierad kund 09/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Fantastisk kräm till barn med torr eksemhud och atopiska fötter. Klart lite dyrt att smörja med en dyrare kräm än vad apoteket har, men den här funkar verkligen och drar in fort. Och inga klagomål om att den svider, luktar eller är kladdig. För min egen del tycker jag att det är den klart bästa handkrämen och kommer nog aldrig byta ut den.

1 0
Helen Verifierad kund 10/05/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Kag håller med den användaren i den tidigare recensionen. Jag använder den också som handkräm. Jag har alltid haft problem med spruckna och supertorra naglar och nagelband. Har provat hur många oljor, serum och handkrämer som helst, men den här slår allt annat jag provat. Det var genom ett prov jag fått som jag upptäckte den. Jag hade på väg till en rehab halkat på en isfläck och slagit upp ett djupt sår i ena handflatan, vilket i sin tur gjorde att jag kanske inte skulle få delta i badgympan som ingick i rehaben. Jag smörjer alltid in händerna noggrant varje kväll och smorde in händerna med det här provet. Döm om min förvåning när jag såg hur mycket det hade läkt bara på en enda natt! Efter 3 nätter var såret så välläkt att jag fick vara med på badet! Nu har jag slutat jakten på den ultimata handkrämen. Det är enligt min mening den här!

9 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela X-tra Dry Skin Fix med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.