ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Malin Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Magi på tub! Använder den till mina torra händer dagligen,på torrhetsfläckar-min 85 årige pappa använder den varje dag i ansiktet, det är den enda creme hans tunna,torra och superkänsliga hud tål. Den går in i huden omedelbart,kort sagt en stapelvara hos mig som jag inte klarar mig utan..

12 0
Louise Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Snacka om MIRAKEL! Min sambo har haft aggressiv eksem på smalben och överarmar i över ett års tid. Vi snackar inte något vanligt eksem här, utan det har varit riktigt påfrestande, både fysiskt och psykiskt. Han har träffat flera specialistläkare, och har blivit ordinerad kortison och karbamidkrämer under långa perioder, men har inte riktigt sett några tydliga förbättringar. Jag kom över denna produkt här hos Skincity, och tack vare alla era positiva kommentarer så köpte jag hem en flaska. Det kändes som om det var värt ett försök efter allt som min kille testat. Gissa om jag är tacksam över detta klick!! Efter en veckas användning (2-3ggr om dagen) såg vi genast mindre rodnad, och nu efter 2 veckor är eksemen på överarmarna borta. Eksemen på benen börjar sakta försvinna, och känslan i att trivas i sin ''vanliga'' kropp finns äntligen hos min kille! :) Ta aldrig ut denna ur sortimentet!

0 0
Julie Verifierad kund 15/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Min absolut favorit allt i allo kräm. Jag brukar få väldigt torra händer (och fingersprickor, speciellt på vinter) men jag har aldrig haft så mjuka händer som nu när jag använder denna. Den doftar ingenting och går in i huden väldigt fort. Och det bästa är att det räcker med att använda den 1 gg/dag. Jag använder också den på torrhetsfläckar och eksem. Mina barn och även min man använder den som ansiktskräm. Det är den tredje tuben jag köper. Älskar!

0 0
Nella Verifierad kund 26/04/2020
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Min dotter lider av eksem sedan hon va bebis. Nu är hon 11 år och vi har under åren testat allt. Jag menar allt!! Från kortison till kallpressade oljor och allt däremellan. Den här krämen är magisk!! Hon använder den morgon och kväll i ansiktet och på kroppen och huden återhämtar sig nu superfint från alla år med kortison och annat. Köp!

1 0
Kristin Verifierad kund 16/02/2020

En riktig super-produkt som alla borde äga! Tog bort mina eksem och läkte min mammas brännskada efter en stark ansiktsmask. Alltihop på under 24h! Nu testar vi den på min mammas mans psoriasis och hoppas på resultat :-) Sen är ju krämen bra till vanlig torr hud också såklart :-)

1 0
Felicia Verifierad kund 17/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Har alltid denna hemma och använder när mina eksem på kroppen blossar upp! Älskar!

2 0
Lisa Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har alltid haft väldigt väääldigt torra händer och sen några månader även fått eksem på dem. Provat flera krämer jag blivit tipsad om men ingen har fungerat. Så tog skincity till hjälp och blev rekommenderad denna. Och wow!! Efter att ha använt den bara morgon och kväll i två dagar så är eksemen så gott som borta och händerna är mjuka. Rekommenderas verkligen!!

1 0
Anna Verifierad kund 02/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Varje höst och vinter har mina händer varit torra, spruckit och blött. Den här blandar jag med Maria Åkerbergs jojoba olja. Oj, mjuka, lena och utan sprickor. Har aldrig smörjt så lite och ändå haft så len och fin hud på händerna.

0 0
Marlene Verifierad kund 09/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Fantastisk kräm till barn med torr eksemhud och atopiska fötter. Klart lite dyrt att smörja med en dyrare kräm än vad apoteket har, men den här funkar verkligen och drar in fort. Och inga klagomål om att den svider, luktar eller är kladdig. För min egen del tycker jag att det är den klart bästa handkrämen och kommer nog aldrig byta ut den.

1 0
Helen Verifierad kund 10/05/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Kag håller med den användaren i den tidigare recensionen. Jag använder den också som handkräm. Jag har alltid haft problem med spruckna och supertorra naglar och nagelband. Har provat hur många oljor, serum och handkrämer som helst, men den här slår allt annat jag provat. Det var genom ett prov jag fått som jag upptäckte den. Jag hade på väg till en rehab halkat på en isfläck och slagit upp ett djupt sår i ena handflatan, vilket i sin tur gjorde att jag kanske inte skulle få delta i badgympan som ingick i rehaben. Jag smörjer alltid in händerna noggrant varje kväll och smorde in händerna med det här provet. Döm om min förvåning när jag såg hur mycket det hade läkt bara på en enda natt! Efter 3 nätter var såret så välläkt att jag fick vara med på badet! Nu har jag slutat jakten på den ultimata handkrämen. Det är enligt min mening den här!

9 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela X-tra Dry Skin Fix med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.