ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Mikaela Verifierad kund 30/10/2018

Helt okej borttagning, men inte värd pengarna.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna rengöring inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en mild och skonsam rengöring till ögon och läppar som även passar en känslig hy. För bäst resultat rekommenderar vi att du fuktar en bomullspad med rengöringen, låter paden ligga tyckt mot dina fransar någon minut för att lösa upp din ögonmakeup och därefter svepa bort makeupen. För fler tips är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ivonne Hansson Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Bästa ögon makeup removern som jag testat. Och då har jag testat många och testar ständigt nya. Denna är mild och effektiv.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela White Flower Eye & Lip Make-Up Remover med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.