ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
S Verifierad kund 27/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Färgen sitter fint när man väl får dit den. Har testat många olika läppapplikator-varianter genom åren, men denna är inte bra. Penseln kittlar den tunna huden på läpparna så det är rent obehagligt att applicera. Därför har flaskan tyvärr blivit stående...Funderat på att försöka hälla över innehållet i någon annan förpackning så man kan använda en vanlig läppensel.

2 0
E Verifierad kund 09/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Köpte ''04 violet water'' som är en kall rosa färg. Tycker den ser väldigt fräsch och naturlig ut på läpparna. Färgen sitter bra och när det väl försvinner, så fadar det bort jämnt. Jag har alltid på läppbalsam först, gör resten av hudvård/makeup-rutin och sedan har jag på denna tint när läppbalsamet absorberats. Då får jag bäst effekt. Det enda negativa är applikatorn. Jag brukar dra ett streck på underläppen, gnugga ihop läpparna och sedan jämna till färgen med ett finger eller separat pensel.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Water Lip Stain med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.