ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Astrid Verifierad kund 27/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Gillar denna kräm i kombination med min övriga hudvård. Jag använder alltid ett fuktserum under och sedan antingen denna + Paulas Resist spf30, denna + en fetare kräm eller helt enkelt bara denna de kvällar då min aknehud känns som mest i balans. Den har en speciellt konsistens som är svår att beskriva! Väldigt fast gel kanske stämmer bäst. Som en water cream fast med massa silikon, trots det sprider den ut sig lätt och does not pill oavsett mängden man använder

4 0
Gabrielle Verifierad kund 11/08/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag var skeptisk innan jag köpte krämen om den skulle återfukta tillräckligt mycket för min yttorra hud. Efter att ha använt den i två veckors tid till natten måste jag säga att det är den bästa PC krämen jag använt. Önskar att den fanns med SPF.

0 0
Felicia Verifierad kund 17/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Bytte till denna från ett dyrare serum. Så bra! Perfekt vid yttorrhet p.g.a. aknebehandling. Fortsatt använda denna även när hyn blivit bättre och byter inte ut denna i första taget.

1 0
Kim Verifierad kund 09/06/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Jag gillar konsistensen och doften (lite som laktosfri mjölk), den gör det den ska göra men känner ingen WOW-faktor. De dagarna min hy ser eller känns mer grå ut ger denna en uppiggande effekt precis som en sport dryck efter ett maraton. Jag önskar verkligen att ni här på Skincity tar in Paula's choice nya PROBIOTIC NUTRIENT MOISTURIZER, tror den kommer kunna ge samma uppiggande effekt som denna men mer passande för den svenska vintern eller för riktigt torr hy, jag drar mig mer till något liknande OMEGA+ COMPLEX moisturizer på vintern än denna, men nu på sommaren är den helt okej.

2 0
Saga Verifierad kund 10/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Denna produkt är MAGISK. Jag blev rekommenderad denna i skincitys hudvårdstest, och det var den första produkten jag testade från Paula's Choice. Jag känner ofta att återfuktande krämer lägger sig mer eller mindre som en hinna över ansiktet vilket gör att det ploppar upp någon finne här och där, men inte denna. Den här ansiktskrämen sjunker in i huden snabbt, ger lagom med fukt och gör min hud supermjuk och glow:ig på ett sätt som jag inte ens trodde att min hud kunde bli. Denna produkt tillsammans med Paula's Choice BHA-lotion är mina nya stora favoriter och jag ser fram emot att testa fler av deras produkter.

2 0
Vicky Åfeldt Verifierad kund 27/04/2020

Jag blir alltid röd under vintern och speciellt efter rengöringen av ansiktet (oavsett årstid). Använder denna efter rengöring och den tar bort allt det röda samt gör min hy matt och slät. Markant skillnad även när jag har dålig hy med mycket finnar, mjuk och skön mot huden. Rekommenderar!

1 0
Astrid Verifierad kund 19/04/2020

ÄLSKAR denna! Har i princip botat min yttorrhet och funkar oavsett vilka andra produkter jag använder i rutinen, dag och kväll.

1 0
Madde Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Kan vara det bästa som hänt min hud! Är väldigt yttorr men får lätt ''plitor'' om jag använder någon kraftigare ansiktscreme. Jag behöver mycket fukt men klarar inte fett. Jag märkte redan efter första dagen med denna hur min hud höll sig balanserad och återfuktad hela dagen. Yey! Vilken räddning!

2 0
Ann Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Väldigt fuktgivande kräm som har en ''luftig'' konsistens och textur. Har använt den både som dag- och nattkräm nu under vintern och det har funkat väldigt bra. Är nöjd med produkten och kan rekommendera den. Det enda som stör mig lite är doften som den har (inte god i min näsa). Doften försvinner dock väldigt snabbt efter applicering.

2 0
Sabina Verifierad kund 23/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Underbar konsistens, bästa som jag testat av PC. Långvarigt återfuktande, och korvar sig inte som andra av PCs ansiktskrämer. Underbar för känslig och yttorr hud. I övrigt är den dryg, bra förpackning som är kompakt och lätt att packa med.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Water-Infusing Electrolyte Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.