ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Tobias S Verifierad kund 18/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har varit torr som ett OBLAT! Men denna har verkligen gjort under! Helt plötsligt har torra fläckar o trött hud känns som 30 år igen ! Med resterande av PTR produkter är jag verkligen super nöjd kund!

5 0
Y Verifierad kund 27/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Tyvärr fungerade inte denna produkten för min obotligt torra hy. Den sjunker in snabbt men tyvärr inte återfuktande nog för mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Water Drench Hyaluronic Cloud Cream har fokus på att ge maximalt med fukt till huden. Har man en väldigt torr hy kan man även behöva addera mer näring för att stärka hudens barriär och för att sluta in fukten. Oilless oil från samma märke är då ett väldigt fint val att använda under. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maja Verifierad kund 20/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Acne Blankhet

Är väldigt nöjd. Okomplicerad produkt som gör det den ska och återfuktar på djupet och länge. Kombinerar den med i stort sett alla mina produkter som innehåller aktiva ämnen och syror.

1 0
Anna Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Blankhet

Upplevde ingen större skillnad av den här krämen tyvärr. Gelékonsistens, vilket känns lite artificiellt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Har man en fuktfattig hud kan det vara bra att kombinera denna creme med ett serum som hjälper fukten att absorberas djupare i huden. Water drench serum från samma märke är ett väldigt fint alternativ att använda tillsammans med cremen för att optimera resultatet. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Water Drench Hyaluronic Cloud Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.