ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Tobias S Verifierad kund 18/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har varit torr som ett OBLAT! Men denna har verkligen gjort under! Helt plötsligt har torra fläckar o trött hud känns som 30 år igen ! Med resterande av PTR produkter är jag verkligen super nöjd kund!

5 0
Jessica Verifierad kund 02/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Jag fullkomligt älskar denna ansiktskräm. Den känns otroligt skön på huden. Och man blir rejält återfuktad. Har även använt serumet i samma serie (water drench) och det var också super bra!

0 0
Madeleine Verifierad kund 22/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Blankhet

Detta är magi på burk. Har varit så torr att det inte ens går att beskriva, men denna kräm. Den gör underverk! Blir så återfuktad och min hud bara slurpar i sig den! Den är dryg, man behöver inte alls mycket för att lyckas smörja hela ansiktet och halsen.

0 0
Y Verifierad kund 27/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Tyvärr fungerade inte denna produkten för min obotligt torra hy. Den sjunker in snabbt men tyvärr inte återfuktande nog för mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Water Drench Hyaluronic Cloud Cream har fokus på att ge maximalt med fukt till huden. Har man en väldigt torr hy kan man även behöva addera mer näring för att stärka hudens barriär och för att sluta in fukten. Oilless oil från samma märke är då ett väldigt fint val att använda under. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

M Verifierad kund 04/08/2019

Helt underbar! Min hud blir så otroligt återfuktad efter användning! Undvik dock att använda precis innan du går ut för har märkt att huden får ett extra lager vatten på då krämen drar åt sig vätska.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej, tack för din recension! Water Drench Hyaluronic Cloud Cream är en väldigt lätt creme som trots dina lätta formulering återfuktar huden på djupet och ger ett plumpad resultat. Beroende på hudtyp och resterande rutin, så kan man eventuellt uppleva att man behöver vänta någon minut innan man applicerar sin make-up. Hälsningar, Kundrelationer / Skincity

Maja Verifierad kund 20/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Acne Blankhet

Är väldigt nöjd. Okomplicerad produkt som gör det den ska och återfuktar på djupet och länge. Kombinerar den med i stort sett alla mina produkter som innehåller aktiva ämnen och syror.

1 0
Anna Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Blankhet

Upplevde ingen större skillnad av den här krämen tyvärr. Gelékonsistens, vilket känns lite artificiellt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Har man en fuktfattig hud kan det vara bra att kombinera denna creme med ett serum som hjälper fukten att absorberas djupare i huden. Water drench serum från samma märke är ett väldigt fint alternativ att använda tillsammans med cremen för att optimera resultatet. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Water Drench Hyaluronic Cloud Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.