ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Emilie Verifierad kund 24/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Älskar denna för en lätt solkysst look! Lätt att applicera och resultatet blir en väldigt fin fräsch look när jag inte vill ha foundation utan bara vara naturlig. Har golden bronze i färgen och den passar mig som blond och ljus i hyn väldigt bra.

5 0
@for.my.love.of.beauty Verifierad kund 26/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Besviken på denna. Köpte den mörkaste. Upplever den som väldigt varm i undertonen. Den är väldigt tunn och ger nästan ingen effekt på mig. Jämnar kanske ut hudtonen lite.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du känner dig besviken. Produkten ger inte en djup ton utan mer en solkysst effekt på huden. Önskar du vidare rådgivning så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Emelie Verifierad kund 09/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

JAg köpte denna i den ljusaste färgen och tycker att den är bra, men ger verkligen lätt färg. Jag gillar hur den känns på huden- alltså typ inte alls. Känns återfuktad och blir inte torr eller stram. Om man vill ha mer färg kanske man ska gå på det andra färg-alternativet. Jag använder min tillsammans med hyaluronic highlightern som är på tub från Makethemake och det blir supersnyggt- värsta summerglowet.Jag bara blandar dem på handen och kör i hela ansiktet.

0 0
Louise Verifierad kund 04/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Den här var verkligen perfekt för mig. Jag tog den mörka nyansen (trots ljus hy). Jag har bara lite bronzer till på kinderna sen är jag klar. Sån himla fin touch den ger ansiktet. Färg och lyster.

0 0
Theresa Bengtsson Verifierad kund 25/10/2019

Helt ok, men inget wow. Kan tänka mig att den är fin på någon som har en perfekt hud redan från början. Doftfri (som de andra MTM produkterna jag testat) är ett plus.

0 0
Helen Verifierad kund 27/09/2019

En färgad gel som funkar väldigt bra om man bara vill ''jämna'' ut hudtonen lite. Huden känns fräsch. Brukar blanda med Hyaluronic Light Diffusing Highlighter för lite extra glow. Känns väldigt lätt i konsistensen. Gel som ger fukt vilket passar min blandhud.

0 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

En perfekt bronzer om man är lite rädd för att se bronzad ut. Väldigt enkel att blanda ut och ger endast en lätt solkysst look. Tycker den är enklast att applicera med borste. Väldigt glowig, så för er som är ute efter en matt look är denna helt fel.

0 0
Anna Verifierad kund 22/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Tycker den här verkar bra, perfekt när man har lättare makeup. Ger ett fint glow och det syns inte att man har smink på sig.Gillar och ta den över pannan,runt hårfästet i pannan ner mot tinningen då den ger lite färg där,har aldrig min foundation där då jag inte har ojämn hudton där. Bra att visa huden när man ändå lägger tid och pengar på bra hudvård,då vill man visa upp hudens glow, den här förstärker detta utan att dölja då täckningen är lätt. Ger inte djup färg(golden bronze) men jag är väldigt ljus, så kanske passar andra fellow blekisar därute.

0 0
Emma Verifierad kund 07/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag fullkomligt bara älskar denna! Ger en solkysst finish som är jättefin. Använder den självöver dagkräm eller över foundation. Kanske att man kan få en liten fet känsla på huden av den, men det är inget som stör mig som är åt det torrare hållet. Jag kommer köpa den om och om igen!!!

0 0
Fannie Verifierad kund 19/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Gillar tyvärr inte alls denna. Köpte ett flertal Makethemake produkter, och använde denna ovanpå Makethemake Niacinamide soft-focus primer och därefter Makethemake Vitamin C soft compact powder. Har torr hud men blev superblank nästan med en gång, samt att jag är väldigt blek - och denna gav i princip ingen färg alls. I princip samma effekt som med Clarins Beauty Flash Balm, fast mer blank än glow. Fick jobba med flera lager bronzer ovanpå för att få någon färg alls. Kändes väldigt tråkigt tyvärr, då jag verkligen gillar de andra produkterna.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Vitamin E Bouncy Bronze Gel inte fyllde upp till dina förväntningar. Det är en flytande och lätt bronzer som kan appliceras ensamt över dagcreme alternativt i panna, på kindben och käke över foundation. Produkten ger inte en djup ton utan mer en solkysst effekt på huden. Önskar du vidare rådgivning så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin E Bouncy Bronze Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.