ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Emilie Verifierad kund 24/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Älskar denna för en lätt solkysst look! Lätt att applicera och resultatet blir en väldigt fin fräsch look när jag inte vill ha foundation utan bara vara naturlig. Har golden bronze i färgen och den passar mig som blond och ljus i hyn väldigt bra.

4 0
Emma Verifierad kund 07/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag fullkomligt bara älskar denna! Ger en solkysst finish som är jättefin. Använder den självöver dagkräm eller över foundation. Kanske att man kan få en liten fet känsla på huden av den, men det är inget som stör mig som är åt det torrare hållet. Jag kommer köpa den om och om igen!!!

0 0
Fannie Verifierad kund 19/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Gillar tyvärr inte alls denna. Köpte ett flertal Makethemake produkter, och använde denna ovanpå Makethemake Niacinamide soft-focus primer och därefter Makethemake Vitamin C soft compact powder. Har torr hud men blev superblank nästan med en gång, samt att jag är väldigt blek - och denna gav i princip ingen färg alls. I princip samma effekt som med Clarins Beauty Flash Balm, fast mer blank än glow. Fick jobba med flera lager bronzer ovanpå för att få någon färg alls. Kändes väldigt tråkigt tyvärr, då jag verkligen gillar de andra produkterna.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Vitamin E Bouncy Bronze Gel inte fyllde upp till dina förväntningar. Det är en flytande och lätt bronzer som kan appliceras ensamt över dagcreme alternativt i panna, på kindben och käke över foundation. Produkten ger inte en djup ton utan mer en solkysst effekt på huden. Önskar du vidare rådgivning så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin E Bouncy Bronze Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.