ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Johanna Verifierad kund 26/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton

Jag har denna i N3, tyvärr för mörk för mig och för orange för min hudton. Den luktar dessvärre inget vidare heller (vet inte om det har med Spfn att göra)och mina ögon reagerar direkt efter applicering och börjar svida, och då har jag inte smort runt ögonen. Den funkar bästa om man smörjer in direkt på huden utan nåt annat under först, annars blir det fläckigt, iaf för mig. Har testat applicering med både fingrar, borste och svamp där fingrarna funkar klart bäst. Så tyvärr inte en produkt som funkar för mig.

7 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Vitamin C Tinted Moisturiser SPF 30 inte känts bra för dig. N3 har en varm underton och kan upplevas som gul/orange vid första anblick. Testa att ta en mindre mängd och arbeta in den ordentligt så smälter den i bättre in i huden. Givetvis ska du inte få denna reaktion i ögonen som du upplever. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta och hjälper dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 19/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Älskar konsistensen och finishen, vilket glow och lagom täckning. Sitter bra hela dagen. Däremot luktar den mycket SPF, som dessutom hänger kvar i flera timmar. Det kan jag iof ta, men färgen?! Har puderfoundation i N4 och den passar perfekt. Den här är dock alldeles för röd/orange. Hoppas verkligen på bättre färger framöver!

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var synd att nyansen inte lever upp till dina förväntningar eller passar din ton. Den höga halten av den skyddande antioxidanten c-vitamin kan lätt ge en lite mörkare mer orange ton. Det är en produkt som ger en lätt täckning och oftast upplevs den inte lika orange när man väl arbetat in den i huden. Du skulle även kunna mixa produkten med din favoritcreme för att få en ljusare ton. Hoppas att du kommer att trivas med produkten och att du gillar de fina hudvårdande ingredienserna som produkten innehåller. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Katarina Verifierad kund 10/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Något är fel med formulan på denna produkt. Jag har handlat från Skincity från start men aldrig varit missnöjd med någon produkt, förrän nu. Förutom att N3 är alldeles för orange i nyansen och oxiderar redan innan den kommit ut ur tuben, så ''skar sig'' krämen sig direkt efter någon vecka på ett sätt som jag inte varit med om tidigare. Till detta kommer att den luktar. Jag är 47 år gammal och köpt många spf-produkter i mina dagar, jag tror inte att det är det som luktar, utan snarare går lukten åt BUS-hållet, dvs den aktiva beståndsdelen i BUS-produkter. Men det är ingen sådan kräm, så svårt att svara på vad som luktar. Så besviken att jag slängde den. Har aldrig tidigare hänt, utan har jag varit missnöjd eller att en produkt inte passat mig har jag istället gett produkten till någon vän. Nu bedömde jag att ingen skulle kunna använda Vitamin c tinted moisturiser. Jag misstänker att den släpptes på marknaden för tidigt.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Vitamin C Tinted Moisturiser SPF 30 inte känts passande. Doften du känner är solskyddet den kommer efter en liten stund att avta efter applicering. Att du upplever att konsistens ändrat och att den skurit är inget du ska uppleva med denna produkt och misstänker att det blivit något tokigt. Kontakta gärna oss på i så ser vi givetvis över detta. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Jenny Verifierad kund 21/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Köpte denna i N4 med förhoppningen om att ha hittat en ny bas-favorit. Tyvärr blev det inte så, riktigt besviken! Färgen är alldeles för mörk och inte alls lik jämförbara nyanser. Upplever den som svårjobbad oavsett om jag använder fingrar eller sponge. Upplever inte heller utlovat glow. Kommer inte köpa igen, troligtvis åker tuben i soporna.

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Vitamin C Tinted Moisturiser inte känts passande och blivit för mörk för dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Cecilia Verifierad kund 02/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Chansade på ljusaste nyansen trots att jag har neutral hudton och den var tyvärr för mörk och för varm i tonen för mig. Verkligen synd för annars var den underbar! Gav fin och fräsch yta och återfuktningen höll i sig hela dagen. Håller tummarna att den kommer i fler nyanser framöver!

1 0
Selma Verifierad kund 26/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Har denna i NR3, och är superfin som bas till makeup. Den ger wow glow! Den är dock väldigt mörk för att vara den ljusaste de har och lutar åt orange, jag blandar i en liten klick av min vinter super ljusa fundation och får den till en jätte din solkysst inte för mörk inte för ljus färg. Så skulle inte kunna tänka mig använda denna på vintern när man är så blek, men på sommaren super fin. + för den wow glow den ger! + för priset -för lukten -tråkigt att de endast har solbruna färger, som dessutom lutar mer åt orange än naturlig brun!

1 0
Jeanette Verifierad kund 18/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Blankhet

Köpte färgen N3. Första känslan var wow men sedan ändrade jag åsikt efter några gångers användning. Helt klart för gul i tonen. Känns skön på huden men det är något med doften som inte är ok. Tänkte inte på det dom två första användningarna men nu tänker jag på det direkt. Svårt att beskriva....men typ lite BUS-lukt eller typ som efter man har solat solarium. Doften sitter i ett tag också. Helt klart bäst att applicera med fingrarna. Hade gärna köpt den igen om det inte hade varit för den märkliga doften samt om det fanns ett bättre utval av färger.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att produkten inte fyllt upp till dina förväntningar. Doften som man känner i Vitamin C Tinted Moisturiser SPF 30 är solskyddet och efter en liten stund avtar det. Har du vidare funderingar, så får du gärna kontakta oss på kundrelationer så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin C Tinted Moisturiser SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.