ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Johanna Verifierad kund 26/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton

Jag har denna i N3, tyvärr för mörk för mig och för orange för min hudton. Den luktar dessvärre inget vidare heller (vet inte om det har med Spfn att göra)och mina ögon reagerar direkt efter applicering och börjar svida, och då har jag inte smort runt ögonen. Den funkar bästa om man smörjer in direkt på huden utan nåt annat under först, annars blir det fläckigt, iaf för mig. Har testat applicering med både fingrar, borste och svamp där fingrarna funkar klart bäst. Så tyvärr inte en produkt som funkar för mig.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Vitamin C Tinted Moisturiser SPF 30 inte känts bra för dig. N3 har en varm underton och kan upplevas som gul/orange vid första anblick. Testa att ta en mindre mängd och arbeta in den ordentligt så smälter den i bättre in i huden. Givetvis ska du inte få denna reaktion i ögonen som du upplever. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta och hjälper dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Cecilia Verifierad kund 02/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Chansade på ljusaste nyansen trots att jag har neutral hudton och den var tyvärr för mörk och för varm i tonen för mig. Verkligen synd för annars var den underbar! Gav fin och fräsch yta och återfuktningen höll i sig hela dagen. Håller tummarna att den kommer i fler nyanser framöver!

0 0
Selma Verifierad kund 26/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Har denna i NR3, och är superfin som bas till makeup. Den ger wow glow! Den är dock väldigt mörk för att vara den ljusaste de har och lutar åt orange, jag blandar i en liten klick av min vinter super ljusa fundation och får den till en jätte din solkysst inte för mörk inte för ljus färg. Så skulle inte kunna tänka mig använda denna på vintern när man är så blek, men på sommaren super fin. + för den wow glow den ger! + för priset -för lukten -tråkigt att de endast har solbruna färger, som dessutom lutar mer åt orange än naturlig brun!

0 0
Jeanette Verifierad kund 18/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Blankhet

Köpte färgen N3. Första känslan var wow men sedan ändrade jag åsikt efter några gångers användning. Helt klart för gul i tonen. Känns skön på huden men det är något med doften som inte är ok. Tänkte inte på det dom två första användningarna men nu tänker jag på det direkt. Svårt att beskriva....men typ lite BUS-lukt eller typ som efter man har solat solarium. Doften sitter i ett tag också. Helt klart bäst att applicera med fingrarna. Hade gärna köpt den igen om det inte hade varit för den märkliga doften samt om det fanns ett bättre utval av färger.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att produkten inte fyllt upp till dina förväntningar. Doften som man känner i Vitamin C Tinted Moisturiser SPF 30 är solskyddet och efter en liten stund avtar det. Har du vidare funderingar, så får du gärna kontakta oss på kundrelationer så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin C Tinted Moisturiser SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.