ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (64)
Ulrika Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Blev tyvärr riktigt besviken. Var innan köpet skeptisk till att köpa foundation utan att kunna prova ut rätt nyans i verkligheten men var ändå nyfiken och blev lite inspirerad när jag läste så många positiva kommentarer här i kommentarsfältet. Fick hjälp via chatten att välja ut nyansen N3. Visade sig att den är väldigt oreange! Vet inte hur eller om jag ens kan använda den nu. Snälla skincity - ordna med så vi kunder som inte kan eller har möjlighet att besöka pop up-butiken i Stockholm kan beställa prover.

15 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att den inte känts passande för dig. Vi tar till oss av din feedback. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Sofia Verifierad kund 23/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Blev ärligt sagt besviken på denna produkt. Hade kontakt med kundservice och fick försäkrat att den borde passa min hy och vilken nyans jag skulle välja. Och att den skulle gå att använda lika som jag gjort med MTMs mineralpuder (dvs. Mest i centerpartierna i ansiktet för att dölja rodnad från rosacea). Den är förresten superbra men var sugen att testa denna för jag hört så mycket bra om den. Men den har triggat igång en acnereaktion i min hy. Med små knottror och stora bölder. Jag trodde den skulle passat min hy eftersom jag klarar mineral foundationen och puder foundationen från MTM men tydligen inte. Känns tråkigt att ha köpt en produkt som inte fungerade alls och ännu mera tråkigt är hurlänge det kommer att ta innan min hy är som vanligt igen.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt, jag beklagar verkligen att du fått en reaktion av produkten Vitamin B Flawless Filter Foundation. Denna foundation brukar ge mycket fint resultat och passa de allra flesta, dock är det alltid väldigt individuellt och huden kan reagera på allt möjligt. Det låter som att det är något i just denna produkt som din hud inte riktigt tycker om. Vi vill självklart hjälpa dig när något inte känts helt bra för dig. Maila oss gärna på: info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Frida Verifierad kund 15/07/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Jag gillar konsistensen och tycker den blir jättefin på och höll bra, men tyvärr fick jag finnar/plitor av den så den gav jag upp.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att huden reagerat. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Satu Koljal Verifierad kund 25/06/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken Blankhet

Glatt överraskad av denna foundation. Första gången och jag kör med primer och higlighter under, från MTM, samt att det är 32 grader ute! Och efter 10 timmars arbetsdag så sitter det som ett smäck! Jag har provat mycket under mina år och detta är bland det bästa. Bättre än charlotte Tiburys tex. Som är så hajpad. Toppen, kommer att prova mer av era produkter. Även alla penslarna är super!

1 0
Karin Verifierad kund 29/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Köpte N2 då jag är väldigt ljus i hyn. Jag brukar alltid köpa den ljusaste nyansen som passar mig normalt och droppar i foundation mixer darkening då jag är brunare under sommar eller efter brun utan sol. N2 är inte orange utan har en oerhört fin nyans. Riktigt bra täckning utan att kännas kakig, den smälter in naturligt och ligger bra hela dagen. Lätt att sätta andra produkter ovanpå. En ny favorit!

1 0
Nathalie Verifierad kund 12/05/2020

Wow! Så naturligt fint resultat

1 0
Emma Verifierad kund 07/05/2020
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Det är den sämsta foundation jag någonsin har använt. Den blir så torr att jag blir helt stram i hela ansiktet. Min hud ser ut att åldras med 60 år jag överdriver inte, den lägger sig i varenda lite linje porerna ser större ut än vad dom någonsin har gjort. Jag andvänder niacinamide när jag ska sova så det är inte den som bråkar iaf. När jag går osminkad så brukar jag få komplimanger över att min hud ser fin ut så jag har ju ingen problem vid direkt. Be om prov innan ni köper är mitt tips

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Vitamin B Flawless Filter Foundation inte har känts bra och passande för dig. Denna foundation ska ge en mer sidenmatt finish men givetvis ska den inte göra huden mer torr eller stram. Självklart önskar vi att du ska känna dig nöjd med din produkt, kontakta därför oss gärna på info@skincity.se så guidar vi dig vidare på bästa sätt kring din foundation och användning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Jessica Verifierad kund 04/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Blir jättefint resultat! Har nog testat nästan alla foundation som finns :) har n3 brukar behöva ljus foundation. Kan förstå om en del anser denna gul men den anpassar sig fint tycker jag! Jag gillar åt det gula hållet dock. Hållbart resultat. Använder foundation i pressad puderform i samma märke, n3, ovanpå och resultat blir superfint! Använder även oil primer i samma märke under och det blir verkligen fin yta med denna kombo! Ser fräscht ut utan att bli glansigt eller för matt. Hälsosam glow skulle jag säga! Hållt jättefin en hel arbetsdag! Inte bättrat på en enda gång idag. Nöjd och kommer fortsätta använda denna. Lägger sig inte i linjer! Är 40 år och blandad hy tror jag.

1 0
Sofia Rolin Verifierad kund 02/05/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Tyvärr håller jag med om att N3 är otroligt gul/orange i färgen. Funderade länge innan jag beställde och när den väl kom så blev jag otroligt besviken på färgen.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att nyansen inte känts passande för dig. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så ser vi över detta åt dig. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Amy Verifierad kund 24/04/2020

Tyvärr är N3 heeeelt knall organge! Fick just färgen N3 rekommenderad från personalen och har sett videos när andra sminkat sig med färgen och det har sett bra ut men tyvärr stämmer inte färgen på internet överens med färgen i verkligheten :( så synd då formulan annars verkar bra

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att nyansen inte kändes passande för dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över val av nyans och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Cecilia Verifierad kund 13/04/2020

Superbra foundation! Tillsammans med oljeprimern blir det verkligen fantastiskt bra på min torra hy med blanka partier. Det jag saknar är solskyddsfaktor. Använde tidigare Exuviance foundation som innehåller solskydd. Som fuktkräm/dagkräm skulle jag vilja använda SKINCITY Skincare (har bytt från Exiviance produkter till SKINCITY Skincare)men hittar inte heller där något solskydd. Skulle ni kunna rekommendera en dagkräm med solskydd från något annat märke som fungerar bra med Flawless Filter Foundation?

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du trivs så bra med Vitamin B Flawless Filter Foundation. För att kunna guida dig vidare kring en ny dagcreme på bästa sätt får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 12/04/2020

svår att lägga med fingrarna, behövs en borste för bästa resultat. Något gul i tonen men i övrigt supernöjd! Använder tillsammans med make the make primer. För att undvika blankhet lägger jag blothing powder över och maken sitter hela dagen!!

1 0
Shpresa Verifierad kund 02/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Köpte no 3 men den är för orange för mig. Fick ett test på no 4 som passade bättre, den är mer åt det beiga hållet.

1 0
Alexandra Verifierad kund 26/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Testade att beställa utan att provat färgen pga de fina recensionerna men är inte alls nöjd med resultatet. Bilderna på färgerna är missvisande och fondationen var mycket gul (trots att min hud normalt är ganska gul). Har ett puder som funkar till alla fondations jag haft men det som fastnade i denna. Dock bra täckning.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att nyansen inte känts passande för dig. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så ser vi över detta åt dig. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Nora Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Jag fick precis hem testet med N2 och mitt första intryck: en av de bättre foundations jag har provat! Är förvånad att färgen funkar eftersom allt brukar vara för mörkt eller gult på mig. Jag kan till exempel inte ha MAC Face & Body nu på vintern just av den anledningen. Jag applicerade ett tunt lager med Real Techniques foundationborste, ovanpå MTM:s niacinamide-primer (min nya favoritprodukt i necessären, får allt att se naturligt ut på huden) och tryckte in den i primern. Resultatet är så himla fint! Svårt att förklara men den blir typ matt men ''lystrig'' samtidigt. Man måste nog ha en kräm eller primer under, för kan tänka mig att den fastnar i torra partier annars. Jag är supernöjd! Hoppas det kommer fler färger, med kalla, neutrala och varma alternativ.

2 0
Maja Verifierad kund 13/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag köpte färgen N4 som står att den ska passa någorlunda ifall man är ljus till medium i hyn. När jag får hemma denna är den helt orange. Helt fel beskrivning...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att nyansen inte känts passande för dig. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så ser vi över detta åt dig. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Frida Verifierad kund 05/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne

Älskar täckningen på denna fondation. Min hy är känslig och blir lätt ''kakig'' av sminkprodukter. Täckningen, döljer såväl nya som gamla acnärr, röda fläckar och ojämn hudton. Men utan att bli för tung på huden! Vanligtvis brukar jag behöva lägga extra lager vid acneärrs områden, men inte med denna! Ett tunt lager, och är väldigt lättarbetat och silkeslen på huden.

1 0
Isabelle Verifierad kund 26/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag fick hem denna foundation och älskade den. Sitter hela dagen, bra täckning och en fin finish. DOCK efter att använt den i 3 veckor fick jag extremt dålig hy, sämre än jag någonsin haft. Läste till mig att det är silicon i denna som tyvärr kan vara boven i dramat. Riktigt besviken att den ställde till det för min hy då jag älskar denna foundation.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det stämmer att denna foundation innehåller silikoner då den innehåller stora mängder pigment. Silikonerna kommer hjälpa pigmenten att appliceras jämnt över hudens yta vid applicering. Andra ersättande ingredienser hade medfört att denna foundation känts tung på huden. Vitamin B Flawless Filter Foundation täpper inte till huden men är det viktigt (oavsett vilken foundation du använder) att hudens rengörs ordentligt på kvällen. Använd med fördel en Precleanse som första steg för att avlägsna din makeup, förslagsvis Mellow Balm Cleanser från SKINCITY skincare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 22/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Wow jag blev riktigt förvånad över hur bra foundation det faktiskt är utan att ha testat i butik osv. Jag köpte färgen N2 då jag är väldigt ljus och jag upplever inte alls den som orange. Till sommaren köper jag nog en nyans mörkare och blandar för bäst resultat. Jag använder Exuviance som grund under min make up och det gör att jag är ordentligt återfuktad och min foundation lägger sig fint i ansiktet. Den creasar inte under dagen, men det har nog att göra med att jag har en väldigt bra grund innan make up. Jag har även Make the Make primer oil och även deras nya primer på stick. Använder jag primer på stick upplever jag att det blir mer täckning när jag sedan lägger på foundation och använder jag deras oil så upplever jag att oljan tar lite mer tid att sjunka in i huden innan foundation. Jag tycker att den här foundation är mycket bättre än väldigt många andra kända märken som är mycket dyrare. Kommer fortsätta använda denna produkt då jag är väldigt nöjd och ser fram emot att det kommer fler produkter i framtiden!

0 0
Frida Verifierad kund 15/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Har försökt att använda denna i kombination med Bisabolol Hydrating Oil Primer men hur jag än gör så blir resultatet alltid att foundationen lägger sig direkt i mina torra partier. Trots att jag har den ljusaste nyansen så blir den alldeles för orange för min vinterbleka hy. Kan tyvärr inte rekommendera denna för någon med torr blek hy.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte kändes passande. Ett tips är att boosta huden med mycket näring och fukt likt Barrier Building Second Concentrate och 24H Rich Emulsion från SKINCITY skincare innan makeup för att reducera torra partier. Då tror och hoppas jag din foundation kommer lägga sig fint. Tack för feedback angående nyans, det är något vi ska kika på. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ulrika Verifierad kund 04/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag köpte samma nyans (N3) som jag har i Squalane melting foundation men det var ju inte alls samma. Orange skulle jag nog snarare beskriva den här. När jag frågade kundtjänst fick jag veta att N3 var samma i alla produkter. Så besviken. Varför finns det inte provförpackningar att beställa? Tråkigt att slänga ut pengar på produkter man inte kan använda.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att nyansen inte kändes passande för dig. Vitamin B Flawless Filter Foundation är en mer högpigmenterad foundation som ger en hög täckning på huden och Squalane melting foundation är lättare och nyansen blir då mer förlåtande på huden. Då täckning och pigment blir lite olika kan slutresultatet skilja sig vid applicering. Vi vill givetvis att du ska känna dig nöjd med din Vitamin B Flawless Filter Foundation. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta åt dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Nathalie Verifierad kund 21/01/2020

Funkar tyvärr inte alls på min hud, varken med MTM hyaluron-primer eller oljan. Fastnar och blir kakig i partier. Släpper partivis under dagen så på eftermiddagen är jag helt fläckig :( synd, för färgen passade fint.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att Vitamin B Flawless Filter Foundation inte känts bra för dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare kring applicering och hur just du bäst använder denna foundation. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Selma Verifierad kund 15/01/2020

Gjorde ett test och blev rekommenderad att köpa denna foundation i nummer N3, färgen stämmer inte alls

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att nyansen inte kändes passande. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din rekommendation från oss så kontakta gärna oss på info@skincity.se så se vi över detta. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Annika Verifierad kund 12/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Denna foundation har verkligen imponerat. Jag brukar ha svårt att få färgen att matcha trots att jag är noggrann med att prova när jag handla i fysisk butik så jag blev väldigt positivt överraskad över att N3 matchade perfekt. Jag har färgen bisque i Laura Merciers tinted moisturizer och enligt färgguiden skulle N3 motsvara denna - vilket stämde perfekt. Behaglig konsistens som till en början känns lite trög (applicerar med fingrarna) men upplever trots det att den är väldigt lättarbetad. Smälter in fint och blir osynlig på huden och ger fantastiskt fin lyster! Ser ut som min hy fast bättre, om det låter begripligt. Jag grundar med MTMs primer, nu till vintern med oljan på kinder och Hourglass i t-zonen. Skulle säga att den är mediumtäckande. Sitter väldigt bra under dagen, andra foundations upplever jag sätter sig i porerna och framhäver dem samt ''glider'' runt i ansikte framåt eftermiddagen. Inte denna! Till detta pris är det den absolut bästa foundation jag någonsin har provat.

0 0
Stephanie Verifierad kund 11/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Blev tipsad om denna via skincitys chatt. Efter att ha skickat en bild på mitt ansikte blev jag rekomenerad nyans N3. Testade den nu och den var alldeles för mörk, nästan åt det orangea hållet.. så den går inte att använda. Synd då jag gillade produkten i sig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att nyansen inte kändes passande för dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sofie Verifierad kund 11/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Innehåller den här PFAS?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vitamin B Flawless Filter Foundation är helt fri från PFAS. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Christina Olsson Verifierad kund 10/01/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Köpte Makethemakes foundation nr 5. Den är alldeles för gul mycket tråkigt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du upplever att nyansen blivit för gul för dig. Kontakta gärna oss så kikar vi närmare på detta och guidar dig vidare, givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Erica F Verifierad kund 08/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Acne Blankhet

Alltså wow! Var osäker på om färgen skulle passa mig men wow vilken foundation! Använder ljusaste nyansen och den passar perfekt på mig som annars brukar använda bare minerals fairly light. Täcker bra men ger ändå ett naturligt resultat med lyster! Har provat de flesta foundation i hopp om att hitta något som passar min torra hud som är fet i t-zonen och denna älskar jag! Wow ännu en gång, bra jobbat skincity!!

0 0
Anna G Verifierad kund 05/01/2020

Bästa jag provat! Färgen N2 passade perfekt, jag brukar ha ljusaste eller näst ljusaste färgen.

0 0
Ulrika Verifierad kund 04/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Köpte nr 5 Tänkte när jag fick se färgen...oj... men testad och den blev bättre på än väntat dock lite gul tänkte köpa nr 3 och kanske blanda för en bättre färg till mig. Mysig att jobba med, jag är nöjd med slutresultatet.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar produkten. Helt rätt tänkt så kan du mixa två nyanser för att få fram en passande till din hudton. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 03/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Färgen är en av de få som passar mig okej, är ganska ljus så valde N2 och den fungerar bra utan att vara orange eller röd. Smink är ett av mina största intressen och har höga krav, var nyfiken på den här foundation då jag hör mycket bra om den. Jag älskar deras primer och tyckte de skulle vara kul och testa. Jag har svårt att se att den här skulle passa alla de hudtyper som står här på hemsidan. Har du torr hud ska du absolut inte köpa denna, den klänger sig fast till alla torra partier i huden. Jag har testat med flera olika primers (obs fungerar absolut inte med silikonprimer typ som benefit porefessional), jag har behövt ha i en droppe olja i och då fungerar den bättre. Men den fäster och framhäver som sagt torra pariter. Den har ingen parfym vilket jag gillar och min känsliga akne benägna hud klarade av den. Den har bra ''wear time'' men börjar efter ca 7 timmar försvinna där du är oljig. Den är alltså inte fantastiskt snygg när den ''wear off'' då den klänger till torra pariter och försvinner i blanka ytor. Ett plus är dock att den inte samlades och klumpades i mina linjer kring näsa och kinderna där många foundations gör det. Den har en fin täckningsgrad utan att kännas tung på huden, tar lite tid att torka vilket gör att du kan manipulera den lite. fungerar utmärkt med de flesta andra produkter som bronzer och highliter som jag testat, där min hud är som mest balanserad dvs.

4 0
Louise Verifierad kund 02/01/2020

Beställde denna foundationen efter att ha läst alla recensioner. De stod att nr 3 var orange i färgen men jag gillar att se solkysst ut så jag vågade mig på en nr4. Jag ÄLSKAR den. Jag har primern i samma märke och sminket sitter som BERGET. Jag brukar inte sminka mig på jobbet (jobbar på förskola) men just för att prova om hypen stämde och det gjorde den. Allt smink som är över (bronzer mm) sitter även de som berget efter en dag på jobbet. Har bara positivt att säga om denna hittills. Fuktbomba innan dock då den verkar ha tendenser till att kunna bli torr. Min syster påpekade även hur snyggt sminkad jag var (utan vetskapen om ny foundation).

0 0
Anna Verifierad kund 02/01/2020

Den bästa foundation jag har testat! Fin täckning, utan att se ut som att man använder massa smink och huden får så fin lyster och känns återfuktad! Ny favorit!

0 0
Ulrika Verifierad kund 31/12/2019

Jag beställde nr 3 efter rekommendation på SkinCity utifrån min nuvarande foundations färg. Den är jättefin i struktur och lätt att jobba med och känns skön på huden. Dock är färgen alldeles för mycket orange tyvärr. Så motsvarade inte alls färgen jag trott och hoppats på.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med texturen på Vitamin B Flawless Filter Foundation men beklagar verkligen att nyansen inte känts passande för dig. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över om det är någon annan nyans som kommer passa din hud bättre. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Carina Verifierad kund 30/12/2019

Har sedan Sensais foundation släpptes haft den i nr 204 och 204.5 och verkligen varit supernöjd, såg nu att Make The Make jämförde sin färg med sensai och jag beställde därför nr 04 och 05, dom var båda knall ORANGE, helt bortkastade pengar tyvärr.

2 0
Elin Verifierad kund 29/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Svårjobbad. Färgen förfärligt dålig trots att jag frågat om råd på hemsidan. Rek ingen att köpa.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att nyansen du fått hjälp med inte passat dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över vad som blivit tokigt.

Madelene Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Absolut bästa foundation jag har haft, och då har jag haft många! Täcker perfekt, fin lyster, håller hela dagen och får min hud att må bra under dagen! Kommer inte byta! Har båda primers från MTM så när det är varmare ute använder jag den med niacinamid och när det är kallare och jag är torrare använder jag den med olja. Passar perfekt ihop!

1 0
Sofia Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Denna foundation är magisk! Det räcker med ett halvt pump till hela ansiktet. Den sitter från morgon till kväll utan problem! Jag är förtrollad!! Fick dessutom så otroligt fin och snabb hjälp via Mail med nyanserna.

1 0
Gabriella Verifierad kund 06/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Det är väldigt synd att det bara finns få nyanser, många kommer tyvärr ej kunna ha en matchade nyans. Jag har två olika för att kunna blanda fram en korrekt nyans (n2 och n3). Det är egentligen onödigt med två st men värt eftersom denna foundation är FÖR BRA! Jag hoppas att det kommer in fler nyanser, för alla hudfärger. :) Jag har torr hy och den fantastiska foundationen ger mig en ''fusk'' glow, älskar det! Bra täckning och sitter verkligen hela dagen. KÖP!!!!!

1 0
Josefine Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Beställde nr 2 men ack vad gul och mörk den var. Jag är ändå åt det gula i huden. Formulan var ljuvlig så synd att färgen inte alls stämde överäns.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att N2 inte känts passande och blivit för mörk för dig. Vi hoppas att det in framtiden kommer fler nyanser som kommer kännas bättre för dig. Vi tar till oss av din feedback. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Hanna Verifierad kund 25/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Kommer aldrig byta foundation! Tog ett tag att lära sig applicera så det blir lagom täckande men när man lärt sig är den oslagbar!

1 0
Emmeli Verifierad kund 14/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Den absolut ENDA foundation som min hud inte har reagerat på. Wow! Bara älskar den. Bra täckningsförmåga och dryg förpackning. Tyvärr blev N3 helt fel nyans, alldeles för gul. Men eftersom den är så bra så har jag nu beställt N2 och hoppas att kunna blanda ihop dessa för den perfekta nyansen.

2 0
Dona Verifierad kund 12/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna Foundation, sitter verkligen hela dagen och har förbättrat min hy jätte mycket, mina annars stora porer syns inte alls lika mycket längre... Kommer aldrig byta. Sen måste jag bara få berömma tjejerna här på Skincity som är så otroligt hjälpsamma och snälla! Får alltid så bra service, så många + till er tjejer ??

5 0
Anna-Karin Verifierad kund 11/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Testat denna i en månad nu och fördelar är att det är en dryg produkt som ger bra täckning. Jag har använt N2 som tyvärr är för mörk och drar alldeles för mycket åt typ orange för att passa mig och min hud. Kommer antagligen använda upp flaskan men önskar nyansen va en bättre match för att köpa igen :)

0 0
Diana Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Testade denna och tyvärr stämmer inte alls färgen med beskrivningen. Blev kritvit, alldeles för ljus, beställde nyansen N2. I övriga foundations har jag ljusaste eller näst ljusaste, har en kall beige underton. Den var i allefall täckande som är ett plus.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att nyansen inte passade dig. För oss är det viktigt att du ska trivas med din beställda foundation från MAKETHEMAKE. Kontakta oss via info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Malin Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Alltså jag säger bara WOW!! Den absolut bästa foundation jag har provat och använt! Kommer aldrig byta! Dock så skulle jag vilja att det kom fler färger. Just nu blandar jag N2 och N3 för att få den perfekta färgen. Och känner att det känns onödigt att behöva köpa två st foundation. Men dom räcker ju väldigt länge, man behöver inte mkt för att få den perfekta basen. Våga prova! Ni kommer inte bli besvikna!!

1 0
Therese Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Fick inte denna att sitta bra alls.. På mina oljigare områden försvann den helt under dagen, och på mina torra/normala områden såg det bara fläckigt ut. Trots primer från MTM. Blev inte bra oavsett applicering med beautyblender, borste eller med fingrar. Fick dock ej någon reaktion i form av nya finnar, och den kändes lätt på hyn i övrigt, vilket är positivt!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Vitamin B Flawless Filter Foundation inte känts bra för dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd och ibland kan det vara något i sin rutin man behöver ändra för att optimera sitt resultat. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Anna Verifierad kund 27/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Konsistensen är okej men N3 är så gul nästan mot orange ton. Jag kollade ändå med hudterapeut och sa att jag har rosa hudton.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att nyansen inte känts passande för dig. Nyanserna i denna foundation är mer neutrala eller varma i sina toner och givetvis vill vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Theresa Bengtsson Verifierad kund 25/10/2019

Först och främst tycker jag att färgen N3 är väldigt orange och inte passar in på beskrivningen av N3. Jag kan komma undan med att använda små mängder av denna väldigt täckande och för övrigt bra foundation. Jag har även concealern i N3 och den färgen tycker jag matchar min hud bra så det är lite udda.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Tråkigt att höra att nyansen inte kändes passande. Detta kan vara ganska individuellt beroende på hudton och kan skilja sig något. Men så kul att höra att du trivs med den i övrigt. Kontakta gärna oss på kundrelationer så hjälper vi dig gärna att se över nyansen och om vi kan hitta en ny nyans som kommer kännas bättre. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Emma Verifierad kund 12/10/2019

Testade denna verkligen på vinst och förlust och måste säga att jag är SÅ nöjd! Går in så fint i huden, ger lagom mycket täckning (dvs ganska hög) och ger ett härligt glow. Blir lite klibbig efteråt, men detta tycker jag är positivt då jag upplever att efterföljande puder och rouge fastnar bättre och att make upen håller hela dagen. Älskar dessutom tanken på att sminket blir som ett avslutande steg i hudvårdsrutinen! Kommer helt klart köpa igen!

2 0
Hanna Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag köpte nr 3 då jag sedan innan använt sensai neutral beige. Tyvärr stämmer inte färgen då denna har en mycket gulare ton än vad sensai neutral beige har. Annars var det jättesmart med den typen av vägledande bild då det inte går att testa i butik vilken färg som passar.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att nyansen inte kändes passande. Nyanserna kan skilja sig något mot färg- guiden då dessa märken använder olika typer av pigment, men vi har försökt hitta nyanser som motsvara och blir mest lika varandra. Kontakta gärna oss på kundrelationer så hjälper vi dig gärna att se över nyansen och om vi kan hitta en ny nyans som kommer kännas bättre. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Helt fantastisk! Har testat så många foundations och aldrig riktigt hittat rätt, tills jag hittade denna! Den håller hela dagen, ger ett naturligt och lagom täckande resultat. Extra plus för bra innehåll och hudvårdande ingredienser. Stjärnprodukt!

2 0
Emma Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Beställde hem den här efter att enbart ha läst recensionerna och måste säga att jag är så glad att jag vågade beställa hem. Helt klart den bästa fondation jag testat! 10/10 Tack SKINCITY! (Hoppas verkligen att ni tar fram nya produkter från makethemake)

1 0
Caroline Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Nöjd och över förväntan! MYCKET bra konsistens som är lätt att jobba med. Känns lätt på huden och blir en fin finish som ser naturlig ut trots god täckning. Sitter bra en hel dag. Saknar dock fler neutrala nyanser för ljus hy då N3 är något för gul i ton för min del. Hoppas på breddning av nyansutbudet framöver :)

2 0
Sara Verifierad kund 17/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Jag är jätteglad att jag vågade prova beställa den här, detta är nämligen en av de bästa foundations jag använt. Den är lättarbetad fungerar att applicera både med fingrar, borste och svamp. Väldigt pigmenterad och dryg och bygger täckning jättefint. Den sätter sig sidenmatt och jag behöver inte pudra den alls, inte ens under värmen i augusti blev jag blank. Den sitter en hel dag framför skärm och släpper inte runt näsan eller i pannan som andra foundations brukar göra för mig.

1 0
Cajsa Verifierad kund 05/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Köpte produkten utan att kontrollera innehållsförteckningen, blir tämligen besviken när jag ser att den största ingrediensen efter vatten är ett billigt och omdiskuterat silikonämne. Även om många anser apoteket varit väl försiktiga när det plockat bort alla produkter med ämnet i, så tycker jag att de är tråkigt när det dyker upp bland de första i innehållsförteckningen. Som de flesta produkter med denna silikon i som fungerar den tyvärr mycket bra på min hy. Har ej bestämt om jag kommer använda upp produkten eller om den åker i sopkorgen.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då denna foundation har en hög dos pigment för att ge en högre täckningsgrad på huden hjälper silikonet pigmentet att spridas jämnt över huden och ger en jämn fin yta. Sammansättningen av ingredienserna gör att denna foundation ger ett naturligt resultat utan att kännas oljig eller klibbig på huden. Har du vidare funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malle Verifierad kund 30/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken Acne Blankhet

Värd att prova om du har vuxenacne och lätt blir blank! Jag trodde inte den skulle funka, men är min nya favorit. Den är ''lite blank'' men på ett bra sätt. Jag grundar med något matt innan och ev pudrar senare under dagen. Täcker lagom.

2 0
Elin Verifierad kund 23/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Blankhet

Den absolut bästa foundation jag någonsin provat! Jag har testat så många foundations och aldrig hittat någon som håller hela dagen utan att släppa på näsa, panna osv. Blir lite oljig på dessa ställen under dagen men inte med denna fantastiska foundation!! Den ser helt flawless ut på huden hela dagen :)

1 0
Maria Verifierad kund 22/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton

Den hör blev en favorit redan efter första användningen! Jag vill helst inte ha puder över och det behövdes inte med den här. Lätt att stryka på och den känns otroligt fräsch på huden. Den täcker superfint utan att kännas kakig. En ny måste-produkt i min rutin.

2 0
Emma Verifierad kund 16/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Fantastisk foundation! Sitter hela dagen, utan att kännas tung och kakig.

1 0
Angelica Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton

Bästa foundation jag någonsin haft! Den känns så himla skön på huden och man får inte alls den där sminkade och kakiga känslan. Man känner sig bara otroligt fräsch och dessutom känns det som man gör huden en stor tjänst genom att applicera denna. Kommer köpas om och om igen och jag rekommenderar den till alla jag känner!

4 0
Linnéa Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Är helt såld på denna foundation! Lägger sig helt otroligt fint på huden. Lätt att arbeta in och lämnar en massa glow. Sjunker in i huden snabbt och lämnar ingen klistrig känsla i ansiktet vilket underlättar resten av makeup-appliceringen.

4 0
Ellen Verifierad kund 18/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Blankhet

Bästa jag någonsin prövat! Äntligen hittat något som passar mig???? Håller hela dagen, lagom täckning blir inte alls lika blank som jag blivit med annat smink

5 0
Fatima Verifierad kund 27/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Wow vilken foundation! Lätt att justera täckningsgrad. Tillsammans med makethemakes puder foundation fick jag min perfekta bas.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin B Flawless Filter Foundation med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.