ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (15)
Ellen Verifierad kund 18/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Blankhet

Bästa jag någonsin prövat! Äntligen hittat något som passar mig???? Håller hela dagen, lagom täckning blir inte alls lika blank som jag blivit med annat smink

4 0
Fatima Verifierad kund 27/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Wow vilken foundation! Lätt att justera täckningsgrad. Tillsammans med makethemakes puder foundation fick jag min perfekta bas.

4 0
Emma Verifierad kund 12/10/2019

Testade denna verkligen på vinst och förlust och måste säga att jag är SÅ nöjd! Går in så fint i huden, ger lagom mycket täckning (dvs ganska hög) och ger ett härligt glow. Blir lite klibbig efteråt, men detta tycker jag är positivt då jag upplever att efterföljande puder och rouge fastnar bättre och att make upen håller hela dagen. Älskar dessutom tanken på att sminket blir som ett avslutande steg i hudvårdsrutinen! Kommer helt klart köpa igen!

0 0
Hanna Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag köpte nr 3 då jag sedan innan använt sensai neutral beige. Tyvärr stämmer inte färgen då denna har en mycket gulare ton än vad sensai neutral beige har. Annars var det jättesmart med den typen av vägledande bild då det inte går att testa i butik vilken färg som passar.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att nyansen inte kändes passande. Nyanserna kan skilja sig något mot färg- guiden då dessa märken använder olika typer av pigment, men vi har försökt hitta nyanser som motsvara och blir mest lika varandra. Kontakta gärna oss på kundrelationer så hjälper vi dig gärna att se över nyansen och om vi kan hitta en ny nyans som kommer kännas bättre. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Helt fantastisk! Har testat så många foundations och aldrig riktigt hittat rätt, tills jag hittade denna! Den håller hela dagen, ger ett naturligt och lagom täckande resultat. Extra plus för bra innehåll och hudvårdande ingredienser. Stjärnprodukt!

0 0
Emma Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Beställde hem den här efter att enbart ha läst recensionerna och måste säga att jag är så glad att jag vågade beställa hem. Helt klart den bästa fondation jag testat! 10/10 Tack SKINCITY! (Hoppas verkligen att ni tar fram nya produkter från makethemake)

0 0
Caroline Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Nöjd och över förväntan! MYCKET bra konsistens som är lätt att jobba med. Känns lätt på huden och blir en fin finish som ser naturlig ut trots god täckning. Sitter bra en hel dag. Saknar dock fler neutrala nyanser för ljus hy då N3 är något för gul i ton för min del. Hoppas på breddning av nyansutbudet framöver :)

1 0
Sara Verifierad kund 17/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Jag är jätteglad att jag vågade prova beställa den här, detta är nämligen en av de bästa foundations jag använt. Den är lättarbetad fungerar att applicera både med fingrar, borste och svamp. Väldigt pigmenterad och dryg och bygger täckning jättefint. Den sätter sig sidenmatt och jag behöver inte pudra den alls, inte ens under värmen i augusti blev jag blank. Den sitter en hel dag framför skärm och släpper inte runt näsan eller i pannan som andra foundations brukar göra för mig.

0 0
Cajsa Verifierad kund 05/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Köpte produkten utan att kontrollera innehållsförteckningen, blir tämligen besviken när jag ser att den största ingrediensen efter vatten är ett billigt och omdiskuterat silikonämne. Även om många anser apoteket varit väl försiktiga när det plockat bort alla produkter med ämnet i, så tycker jag att de är tråkigt när det dyker upp bland de första i innehållsförteckningen. Som de flesta produkter med denna silikon i som fungerar den tyvärr mycket bra på min hy. Har ej bestämt om jag kommer använda upp produkten eller om den åker i sopkorgen.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då denna foundation har en hög dos pigment för att ge en högre täckningsgrad på huden hjälper silikonet pigmentet att spridas jämnt över huden och ger en jämn fin yta. Sammansättningen av ingredienserna gör att denna foundation ger ett naturligt resultat utan att kännas oljig eller klibbig på huden. Har du vidare funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malle Verifierad kund 30/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken Acne Blankhet

Värd att prova om du har vuxenacne och lätt blir blank! Jag trodde inte den skulle funka, men är min nya favorit. Den är ''lite blank'' men på ett bra sätt. Jag grundar med något matt innan och ev pudrar senare under dagen. Täcker lagom.

1 0
Elin Verifierad kund 23/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Blankhet

Den absolut bästa foundation jag någonsin provat! Jag har testat så många foundations och aldrig hittat någon som håller hela dagen utan att släppa på näsa, panna osv. Blir lite oljig på dessa ställen under dagen men inte med denna fantastiska foundation!! Den ser helt flawless ut på huden hela dagen :)

0 0
Maria Verifierad kund 22/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton

Den hör blev en favorit redan efter första användningen! Jag vill helst inte ha puder över och det behövdes inte med den här. Lätt att stryka på och den känns otroligt fräsch på huden. Den täcker superfint utan att kännas kakig. En ny måste-produkt i min rutin.

0 0
Emma Verifierad kund 16/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Fantastisk foundation! Sitter hela dagen, utan att kännas tung och kakig.

0 0
Angelica Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton

Bästa foundation jag någonsin haft! Den känns så himla skön på huden och man får inte alls den där sminkade och kakiga känslan. Man känner sig bara otroligt fräsch och dessutom känns det som man gör huden en stor tjänst genom att applicera denna. Kommer köpas om och om igen och jag rekommenderar den till alla jag känner!

3 0
Linnéa Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Är helt såld på denna foundation! Lägger sig helt otroligt fint på huden. Lätt att arbeta in och lämnar en massa glow. Sjunker in i huden snabbt och lämnar ingen klistrig känsla i ansiktet vilket underlättar resten av makeup-appliceringen.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin B Flawless Filter Foundation med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.