ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Jessica Verifierad kund 02/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Värdelös ögonbryns penna stiftet är alldeles för tjockt för att ens kunna forma och fylla i ögonbrynen snyggt! Trött på att få massa tips ifrån chatten och det blir sällan bra !

2 0
Amy Verifierad kund 24/04/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Köpte denna i färgen 03 och tycker verkligen om färgen som har en kall brun ton. Däremot funderar jag hur tankarna har gått kring stiftets tjocklek. Själva stiftet är nämligen väldigt grov/tjock och det blir därför jätte svårt att måla ögonbryn med den. Den funkar säkert till att enbart ge färg men vill man även definiera/skulptera brynens form lite grann känns den för mig omöjlig att jobba med. Hade önskat att stiftet var ungefär som Anastasias brow wiz. Applikatorn känns också väldigt racklig och som att stiftet när som helst kan brytas i tu. Förstår att det blir så med tanke på det mycket låga priset men personligen hade jag föredragit en lite dyrare prislapp för en mer kvalitativ produkt.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vilken typ av ögonbrynsprodukt man trivs med är väldigt individuellt och det var tråkigt att denna inte Vitamin B Brow/Eye Marker kändes passande för dig. Vi finns här för att guida dig så tvkea aldrig att kontakta oss om du önskar rådgivning kring val av nya produkter. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Erika Verifierad kund 14/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Super bra hållbarhet, sitter bra hela dagen! Men lite för tjock och mjuk (det går åt väldigt mycket av stiftet vid varje målning)

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin B Brow/Eye Marker med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.