ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Fanny Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar

Älskar denna kräm! Den återfuktar fantastiskt, ger fin lyster dagen efter och känns härlig på huden! Använder den tillsammans med C-citamin serum ifrån Klairs, der blir en jättebra kombination.

2 0
Ylva Verifierad kund 05/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton

Denna kräm är helt fantastisk! Speciellt i kombination med c-vitamin serumet från samma märke.

2 0
Linda Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Tycker verkligen om denna hudkräm. Jag har yttorrhet i hela ansiktet, men klarar inte av alltför feta krämer (som gärna rekommenderas till mognare hud) då de oftast blir att kännas som ett lock på huden och börjar klia. Jag upplever att denna kräm ger mycket fukt och verkligen går in i huden. Huden känns återfuktad med aldrig kladdig och instängd. Jag använder den tillsammans med samma series C-vitamin serum på kvällen och Propolis extrakt på morgonen och tycker att min hy blivit mycket mjukare och att mina förstorade porer minskat, likaså har pormaskarna blivit färre. För mig är detta en ny favorit, jag är inne på min andra burk!

0 0
Frida Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

älskar denna! använder den som dagkräm under vintermånaderna. applicerar tillsammans med c-vitamin serum. den är väldigt rik och kan till en början kännas lite väl fet men den sjunker snabbt in och är oroligt bra underlag för smink.

0 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Min go to dagkräm under vår och sommar månaderna. Kombinerar med c vitamin serumet från samma märke och får sån lyster! Tyvärr är den lite för fuktfattig för min hy på hösten och vintern. Annars hade jag använt den året om.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin 75 Maximizing Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.