ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Martina Verifierad kund 19/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har varit så nöjd, bra med så stor yta så man lätt kan fånga upp färgen med solfjäderborsten jag köpte till. Fin färg som sitter bra! MEN nu efter någon månads användning har det bildats en hinna över hela pudret. Har gjort så tidigare på vissa solpuder men på de flesta med bra kvalite blir det inte så utan dem kan man använda slut på, tex bareminerals som jag hade innan detta från MTM. Tråkigt så nu har jag slutat använda det.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du trivs med nyansen på detta puder men verkligen olyckligt att du upplever att det blivit som en hinna på den. Det låter som att något blivit tokigt så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elsa Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Wow! Har mellanmörk underton och valde därför SB2. Väldigt naturlig färg som ger en hälsosam look. Jag har testat så många solpuder och detta slår det mesta!

0 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Har väldigt ljus hudton och därmed SB1. Tycker att färgen är något mörk, passar perfekt nu under sommaren men lär undvika i vinter. Har precis som det står varma och röda pigment vilket passar bra när man vill se naturligt solkysst ut. Formulan är super! Behöver ej bättre på lika mycket som med mina andra bronzers.

0 0
Sofia Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Har använt detta solpuder sedan det släpptes, varje dag, och det är så fint! Lätt att bygga upp på huden, jag är ljus och har nummer ett.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin C Soft Compact Bronzer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.