ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Martina Verifierad kund 19/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har varit så nöjd, bra med så stor yta så man lätt kan fånga upp färgen med solfjäderborsten jag köpte till. Fin färg som sitter bra! MEN nu efter någon månads användning har det bildats en hinna över hela pudret. Har gjort så tidigare på vissa solpuder men på de flesta med bra kvalite blir det inte så utan dem kan man använda slut på, tex bareminerals som jag hade innan detta från MTM. Tråkigt så nu har jag slutat använda det.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du trivs med nyansen på detta puder men verkligen olyckligt att du upplever att det blivit som en hinna på den. Det låter som att något blivit tokigt så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Har väldigt ljus hudton och därmed SB1. Tycker att färgen är något mörk, passar perfekt nu under sommaren men lär undvika i vinter. Har precis som det står varma och röda pigment vilket passar bra när man vill se naturligt solkysst ut. Formulan är super! Behöver ej bättre på lika mycket som med mina andra bronzers.

1 0
Frida Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Håller med om att det uppstår en hinna på produkten efter en tid. Skrapade bort ett lager med en sked, men ganska snart efter hände samma sak igen. Fick som svar, att det är talg från ansiktet som gör detta. Har dock inte upplevt detta med Hoola bronzer från Benefit, som jag kört med många år. Blir inget återköp för min del.

0 0
Svar från

Madeleine Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du upplever att produkten får som en hinna på sig. Ibland kan det bli lite hårt på kompakta puder om det kommer lite mer talg eller fukt i produkten men man ska inte behöva skrapa bort produkt på det sättet, det låter som att något inte riktigt är som det ska. Vi vill självklart hjälpa dig, maila oss gärna på: info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Sofia Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Har använt detta solpuder sedan det släpptes, varje dag, och det är så fint! Lätt att bygga upp på huden, jag är ljus och har nummer ett.

0 0
Theresa Bengtsson Verifierad kund 25/10/2019

Trevlig bronzer, men inget wow. Jobbigt stort etui.

0 0
Elsa Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Wow! Har mellanmörk underton och valde därför SB2. Väldigt naturlig färg som ger en hälsosam look. Jag har testat så många solpuder och detta slår det mesta!

0 0
Sara Verifierad kund 13/09/2019

Ger ett fantastiskt och härligt glow när man har solbränd hy. Något mörk övrig tid. Rekommenderas!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin C Soft Compact Bronzer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.