ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (38)
Jenny80 Verifierad kund 03/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Älskar älskar älskar detta serum för min blandhy. Prisvärt serum som gör sitt jobb (och orsakar inte några överraskande beteenden på huden). Inne på flaska nummer 4 och det kommer absolut att bli fler.

19 0
Mihriban Ferreira Verifierad kund 14/08/2019

This is one of the worst I ever used, it will make your face feel very sticky and if your face is dump, it will foam up like a soap. I bought it because it was recommended with my skin test but I will not purchase again. I had throw the full pack to garbage.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Thank you for your review! Due to its content of PHA acids, Vespera bionic serum is an intensely moisturizing serum. For best effect, only a small amount of the product is required as the serum otherwise tends to be a bit "sticky" and can give you a too "glossy" surface. If you want further guidance we are always here for you. Best, Customer Relationships / Skincity

Johanna Verifierad kund 24/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Älskar den! Dryg och behaglig att smörja in sig med, och har gjort mirakel för min stressiga och känsliga hy där jag stundtals har stora problem med acne, finnar och yttorrhet. Så den har varit min trotjänare under många år!

2 0
Emmie Verifierad kund 14/06/2019

Jag kan tyvärr kan jag inte stämma in i lovorden av denna produkt. La till den i min hudvårdsrutin och har efter det fått massor med små plitor och finnar, riktig problem hy. T.o.m på kinderna där jag aldrig haft problem tidigare. Försökte ge huden tid att vänja sig vid produkten osv. men det hjälper dessvärre inte. Kan verkligen inte rekommendera denna produkt tyvärr och hoppas nu bara på att problemen kommer upphöra efter att jag slutar med denna.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Vespera Bionic Serum inte uppfyllt dina förväntningar. Det är inte helt ovanligt att man får en så kallad utrensning när man börjar med nya produkter. Det kan uppkomma i form av pormaskar/finnar och man behöver ge produkten tid att verka och ha tålamod. En utrensning kan pågå under 2-8 veckor. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare så du uppnår dina önskade resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Bodil Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne

Bästa serumet som finns!!!! Fukt- OCH lystergivande!!! Använder morgon och kväll. Normalt följer jag upp med Exuviance Sheer Refining Fluid spf35, nu på sommaren Exuviance Daily Protector spf50, och på kvällen med Exuviance Ultra Restorative Creme. Vespera i kombination med Exuviance padsen är det mest glowiga jag upplevt! Kan inte leva utan denna produkt:)

2 0
Anna Verifierad kund 24/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Tokälskar detta serum! Skulle jag bara vara tvungen att ha en enda produkt för huden så skulle jag välja detta fantastiska serum! Återfuktar huden rejält, allt yttorra har försvunnit, ger fin lyster till huden och lugnar den även. Älskar!

0 0
Emelie Verifierad kund 15/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Acne

Önskar att jag hittat den här produkten tidigare! Har använt den varje kväll i drygt en vecka och märker redan positivt resultat på min hy. Har kämpat med hormonell acne under ett års tid med nya finnar var och varannan dag. Har inte fått en enda sedan jag använt detta serum. Hoppas att effekten håller i sig!

2 0
Corina Verifierad kund 13/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Är det bra för gravida kvinnor?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vi följer alltid de restriktioner vi får från våra leverantörer kring användning av deras produkter under graviditet. Vespera Bionic serum går fint att använda båda under din graviditet samt den perioden du ammar. Har du vidare funderingar vilka produkter du kan använda under denna period är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 24/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag som har torr och väldigt känslig och reaktiv hud kan säkert säga att detta serum är helt underbar. Den ger mig inga allerigska reaktioner och när jag väl får en reaktion av andra produkter så hjälper serumet min hud att läkas snabbare. Den enda nackdelen är att ''Parfum/fragrance'' ligger rätt så högt upp på ingrediens listan. Förutom det så har jag inget ont att säga om detta. Så detta serum tänker jag inte leva utan! :)

3 0
SQ Verifierad kund 08/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

En flaska av den här produkten räcker för mig i ett helt år! Man behöver bara ta väldigt lite produkt då den är väldigt ''slemmig'' och en liten klick går att massera in i hela ansiktet om man förstår hur man ska göra. Om man inte masserar in ordentligt blir den gärna lite tjock på huden och tar längre tid att absorbera vilket inte är meningen. Jag använder den även under smink och ser till att minimera produktanvändning genom att sen ha på foundation med SPF eftersom det saknas i serumet. Den fungerar också väldigt bra som katalysator för ögonprodukter!

5 0
Jennie Verifierad kund 17/01/2019

Går in i huden snabbt och ger bra resultat med andra produker. Körde denna med Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 i sommras som solskydd och tyckte det var en bra kombo. Då jag läste denna sak skydda eller motverka pigment fläckar.

1 0
Emilie Verifierad kund 14/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Har prövat mig fram bland olika serum och oljor pga att jag har blandad hudtyp. Finn ingen produkt som slår denna! Jag helt nöjd med texturen som är inte för lös och inte för kletig samt att den går in i huden och fyller på med fukt samt att jag har märkt av att den har minskat på en del torrhetslinjer och fina linjer som jag har haft. Jag använder sedan Sheer refining fluid spf35 från Exuviance!

2 0
Johanna Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Acne Blankhet

ÄLSKAR detta serum! Känns så uppfriskande och återfuktande. Känns som att den ''binder ihop'' huden och lugnar. Och super om man är torr och känslig runt ögonen!

0 0
Matilda Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Har tidigare haft svår akne, började äta Roaccutan och i samband med det bytte jag ut hela min hudvårdsserie mot produkter från Exuviance, bl.a. detta serum. Ända sedan dess har min hy varit fullkomligt flawless och jag får ofta komplimanger för att jag har så frisk hy! Älskar ALLT från Exuviance! För cirka ett halvår sedan började jag använda Clarins och Origins istället, då jag hade använt Exuviance väldigt, väldigt länge och blev liksom sugen på att testa något nytt. Big mistake! Aknen kom tillbaka som ett brev på posten och blommade verkligen ut med stora bölder. Återgick då till min gamla vanliga rutin med enbart Exuviance, aknen försvann och nu är min hy lika flawless och frisk igen! Av aknen ses inte ett endaste spår! Använder detta serum morgon och kväll, även under retinolserumet som jag har från Exuviance för att ge en bra grund. Ger ett fint glow, jämnar ut hudtonen, lugnar och återfuktar perfekt. Detta serum har verkligen allt jag söker i ett serum! Jag upplever även att serumet ger en bra bas för mitt mineralsmink, som är i löspuderform. Den lite klistriga texturen på serumet gör att sminket sitter bra, samtidigt som det inte orsakar en ''torr'' och kakig yta. En fantastisk primer-effekt helt enkelt!

7 0
Rebecca Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Wow vilket serum! Magi. Har alltid haft torra läppar och inget som hjälpt. När jag gjorde kvällsrutinen så tog jag lite på läpparna och de är helt fantastiska nu. Rekommenderas verkligen.

2 0
Rebecca Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Detta serum har räddat mig! Har blandhy och på vinterhalvåret flagnar jag alltid, speciellt med smink på. Började använda denna produkt i somras och märker nu när kylan kommit att jag aldrig flagnar, har alltid len och mjuk hy. Återfuktar verkligen på djupet!

2 0
Nikita Verifierad kund 31/10/2018

Har förbättrat hudens lyster och jämnat ut hudtonen. Ett måste efter ansiktstvätt morgon och kväll. Men återfuktar bara lite tycker jag och behöver komplettera med mer fukt. Fräsch citrusdoft och går mycket snabbt in i huden.

0 0
PernillaS Verifierad kund 04/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Mitt nya favvo-serum. Jag får inte alls den klistriga känslan som en del beskriver det som.

0 0
Johanna Verifierad kund 15/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Detta serum är ren magi. Fullkomligt ÄLSKAR detta serum. Använder Exuviance i alla steg. Serumet återfuktar helt fantastiskt, ger otrolig lyster, jämnar ut ärr och ljusar upp ärr. Magisk! Min yttorhet, oljighet och stramande känsla är helt borta. Serumet känns otroligt härlig på huden. Fantastiskt nöjd!

1 0
Emily Verifierad kund 15/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ålderstecken

Älskar denna! Har den som grund serum och har på natten även Exuviance Retinol serum över. Användt denna i flera år. Passar min känsliga hud perfekt.

0 0
Emelie Verifierad kund 02/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har alltid det här serumet hemma. Ensamt känns det lite kladdigt, men den känslan tycker jag försvinner helt efter man applicerat spf eller nattkräm. Kan vara lite svår applicerat, för mig krävs det att huden är lite fuktig av ansiktsvatten för att det ska gå smidigt och sjunka in ordentligt. Rekommenderar alla med yttorr hud att testa och ge det iallafall två flaskor. Jag upplevde förändring först efter 1 och en halv flaska ungefär

2 0
Milada Verifierad kund 07/07/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

grymt serum! Säljer mitt serum för halva priset och flaskan är i princip full. Börjat använda ett annat märke. maila mig om någon är intresserad. miilaada@hotmail.com

0 0
astrid Verifierad kund 29/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Har använt detta serum en längre tid men märker ingen direkt effekt på huden, föredrar istället Exuviance Skinrise Bionic pads, funkar bättre på min torra hud.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Så kul att du gillar Exuviance Skinrise Bionic pads, variera gärna dessa med Vespera Bionic Serum samt en rikare creme så tror vi att du kommer se fina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Rebecca Verifierad kund 25/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Trodde mycket mer om detta serumet, använder exuviance i övrigt och gillar deras produkter men efter en flaska med denna så känner jag ingen större skillnad nu när den är slut mer än att jag var mycket mer fet/glansig i ansiktet när jag hade smink tillsammans med serumet.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du gillar Exuviance produkter. Vespera bionic serum är tack vare dess innehåll av PHA-syror ett intensivt fuktgivande serum. För bäst effekt krävs dock lite produkt då serumet annars tenderar att bli lite "klistrigt" och kan ge upphov till en glansig yta. Önskar du guidning kring din rutin finns vi alltid tillgängliga. Hälsningar, kundrelationer/Skincity

Marianne Verifierad kund 20/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Bästa serumet jag provat! Använder detta dagligen och upplever att jag får en klarare, mjukare och mer återfuktad hy. Snäll men effektiv. Känns lugnande när huden behöver det och uppiggande när huden istället behöver det. Kan även användas runt ögonen. Om jag bara fick ta med mig en enda produkt till en öde ö skulle det utan tvekan vara denna!

5 0
Malin Verifierad kund 15/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Bra serum till bra pris, Jämnar ut och ger fin lyster, Huden känns fyllig och återfuktad och jag kommer nog köpa igen för det är en sån där produkt som ger resultat utan fluff. En arbetshäst till produkt helt enkelt!

0 0
Linda Verifierad kund 08/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Detta serum är fantastiskt bra! Speciellt på vintern när min hud brukar go bananas, då hjälper den här lilla flaskan att hålla den återfuktad. Jag ser skillnad på huden när jag inte använder serumet, då blir hustonen inte lika fin och jämn. Jag får också färre finnar av den, och de få jag ändå får lägger sig snabbare än vanligt.

2 0
Anna Verifierad kund 19/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Det absolut bästa serumet! Har en yttorr/blandad knepig hy och har alltid haft problem med att känna mig torr efter tvätt. Det här serumet återfuktar och får huden att stråla. Kommer aldrig byta eftersom jag har fått mycket bättre hy med Exuviances produkter.

2 0
Kristina Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Bästa serumet. En riktig fuktbomb. Ett tips är att använda den under din fuktmask.

3 0
Susanne Verifierad kund 11/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Älskar detta serum, inne på flaska 3, tips för er som tycker det är klistrigt är att låta det dra in några minuter innan man drar på nattcremen, tex borsta tänderna mellan. Tycker det gör stor skillnad, men har man möjlighet kan man låta det dra in ännu längre :)

5 0
Elaine Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor

Min hy har aldrig varit bättre! Jag kan inte leva utan detta serum, noterade en märkbar skillnad redan efter 3:e användningen. Då använde jag den endast i min nattrutin men har gått över till att använda den både dag och kväll. Den funkar både ensam och under makeup. Toppenbra produkt! Tokälskar!

1 0
Frida Verifierad kund 29/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Ett väldigt klistrigt serum som inte gör så mycket skillnad för min hy.

1 0
Elin Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Toppenserum som ger fukt & lyster. Använder dagligen och den hjälper verkligen min hud på ett överraskande bra sätt. Återfuktar & behandlar.

4 0
Lisa Verifierad kund 14/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Älskar detta serum! Ger bra återfuktning hela dagarna, trots kyla och torr luft på jobbet. Upplever också att jag fått betydligt färre plitor/finnar sedan jag började använda det.

7 0
Charlotte Verifierad kund 13/03/2018

Bästa serumet för torr hud! En riktig favorit!

4 0
Davida Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Världens bästa serum!! Ger sånt fint glow o upplever den jämnar ut hudton o återställer fuktnivån!! Jättebra!!! Perfekt under makeup! Något speciell konsistens som är någon olja-gelé. Men jag gillar det. Så underbar att ha runt ögonen oxå!

8 0
Sonia S Verifierad kund 07/03/2018

Vill du ha ett serum som ger fukt så köp denna! Brukar köra denna under min nattkräm/dagkräm

9 0
Rebecca Verifierad kund 05/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bra serum som fungerar för de flesta. Lite klibbigt på ansiktet och kan upplevas lite otrevlig när man ska sova och fastnar på kudden. På dagen fungerar det bra!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vespera Bionic Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.