ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Eric Verifierad kund 23/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Detta kit är drömmen, har fått fantastiska resultat på ca 1,5 vecka. Min hy som tidigare har blivit riktigt fet efter bara någon timme - den har lugnat ner sig. Mina porer har dragit ihop sig. Skönt att löddra upp rengöringen i händerna och lägga den på ansiktet som en mask i någon minut innan man gnuggar och tvättar bort den. Huden blir inte yttorr utav rengöringen. Serumet är lätt i konsistensen, tillför lite fukt. Dock behövs det kompletteras med ytterligare fukt av kräm eller gel.

5 0
Amanda Verifierad kund 23/06/2019

Köpte detta kit under julerbjudandet. Först nu börjar serumet ta slut och jag har använt det varje kväll! Det blev en superbra pris eftersom jag fick dessa två produkter och hydrationserumet på köpet, allt gör 899 dvs. typ 300 kr per produkt, väldigt värt! Kitet är helt underbart för en fet hy med problem med finnar. Rengöringen är lent löddrande och exfolierar bra, jag har dock yttorr blandhy och är ganska känslig för allt löddrande så den torkar ut mig. Jag använder den bara på bröst och rygg i duschen nu och där funkar den bra. Serumet däremot är en dröm! Den har minskat mina finnar såå mycket och när de dyker upp är de mindre och försvinner snabbare än förut. Tror att versos retinoid är det bästa valet för mig då den är väldigt effektiv men mildare än retinol på min lättirriterade hy.

1 0
Elinor Verifierad kund 30/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Har på senare tid fått väldigt stressad hy med finnar som har varit riktigt variga och flera i en finnar och ärr/mörka prickar (på dom jag jag tyvärr klämt på) och börjat bli uppgiven. Läste recension på denna och var tvungen att testa. Har bara använt denna 7 dagar och jag säger bara O M G!!!!!! Har inte alls fått flera vulkanfinnar på en vecka! Tvätten är behaglig och följer upp med toner, essence innan jag tar blemish fix serum(fullkomligt älskar!!!!!) och lägger till återfuktande serum och min övriga rutin. Detta kit är nästan för bra för att vara sann, men den funkar verkligen! Sett till att verkligen ge huden fukt då den är riktigt aktiv och kan verka torkande. Har även använt återfuktande sheetmasks. Ska bli roligt att se vad som händer efter en månads användning, men de resultat jag fått redan var mer än jag ens vågat hoppas på. Mina mörka fläckar har blivit ljusare, huden är klarare och jag är gladare :) älskar Verso!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Acne Prevention Duo med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.