ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Elina Rosén Verifierad kund 03/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

En väldigt hypad produkt från Hourglas, hört massor bra av denna. Mitt intryck är att det är en bra silikonig primer som fyller i porerna och ger huden en len textur. Men den ger en lätt vit hinna så är du mörk i hyn skulle jag inte rekommendera denna, detta försvinner hyfsat om du arbetar in primern ordentligt o syns såklart inte när du har foundation över men ändå. Hyfsat dryg produkt. Tycker inte denna är värd priset dock då den ger exakt samma effekt som NYX primer Angel Veil som jag också har hemma o jämfört med så vill man komma undan billigare med samma resultat så köp den! Tyvärr blir det inget nytt köp på denna, tur jag/det finns en liten flaska att köpa av denna så man kan testa.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna primer är väldigt dryg och du behöver endast ta en liten mängd till ansiktet. Appliceras primern i för stor mängd kan den upplevas som vit. Testa att applicera en mindre mängd och arbeta in den ordentligt i huden så tror jag du kommer märka en stor skillnad. För vidare guidning är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Veil Mineral Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.