ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Monika Verifierad kund 10/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Wow wow! Helt underbart fantastisk produkt för mig. Första gången jag provar denna och första produkten från Hourglass. Bästa foundation jag provat och man kan välja täckningen beroende på hur mycket man applicerar. Jag har färgen Blancd då jag har väldigt ljus hy. Trodde inte den skulle fungera så bra då jag har torr hy och även yttorr, men fungerar väldigt bra för mig.

5 0
Marie Verifierad kund 23/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Tyvärr oanvändbar pga resultatet är inte snyggt. Jag använder fuktighetsgivande cream innan och Hourglass primer men resultatet är ojämnt vid användande av Hourglass foundation sticken. Jag har provat o jämna ut med olika verktyg olika morgnar, även fingrar, för att försöka hitta ett sätt att få den jämn på ansiktet. Resultatet ser fläckigt ut och huden känns torr efter användandet. Gillade heller ej färgen Warm Ivory, färgen är motbjudande väl på. Felköp som denna minskar lusten till näthandel även om jag annars tycker det är smidigt sätt o handla.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att Vanish Seamless Foundation Stick inte känts passande för dig. Denna foundation är väldigt dryg och man behöver mindre produkt än vad man tror. Testa att göra tre - fyra "duttar" på vardera kind, två - tre i pannan och en på hakan, applicera sedan ut din foundation tillsammans med Vanish Foundation Brush i cirkulerande rörelser och arbeta in produkten ordentligt i huden. Önskar du sedan mer täckning kan du komplettera med lite mer produkt på dessa områden. Önskar du fler tips är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maddy Verifierad kund 20/03/2020

Jag älskar verkligen denna foundation, den smälter in i huden och ger ett så fint resultat, som photoshop i verkligheten. MEN nyanserna är en mardröm, alla är väldigt gula. Jag beställde Nude, som ska vara neutral, men den är väldigt gul. Beställde först Beige, som också var bra men en gnutta för gul och aningen mörk. Så tråkigt eftersom foundationen är riktigt bra.

1 0
Elin Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Utan konkurrens den bästa foundation jag någonsin använt. Lätt att applicera jämnt och håller fint under dagen. Kommer definitivt köpa igen.

1 0
Maria Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Den täcker bra men jag har blivit jättetorr efter att jag började använda denna. Jag får som torrfläckar när jag använder produkten och därmed blir resultatet inte snyggt.. Inte värt pengarna...enligt mig.

2 0
Svar från

Lena Skin therapist

Jättetråkigt att du inte är nöjd med detta foundation stick och det är inte alla gånger lätt att hitta en bas som man trivs med. Det är väldigt individuellt, men det är inte ovanligt att en produkt i stick form upplevs lite torrare, speciellt när det är en vattenfast sådan. Prova gärna att ha en rikare creme under, alternativt en oljebaserad primer, som ger lite extra fukt så kanske resultatet blir bättre. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vanish Seamless Foundation Stick med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.