ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Amanda Verifierad kund 27/01/2020

Jag hade höga förhoppningar på denna! Jag är väldigt ljus i hudtonen, jag brukar få köpa alabaster och i denna concealer köpte jag birch och den passade perfekt. Men! Denna är verkligen inte för oss torra individer. Concealern framhäver allt det torra runt ögonen och jag har även provat att använda den för att täcka blemmor och lite rodnad men i slutet av dagen var jag väldigt fnasig i ansiktet på de områden som jag lagt concealern. Jag är väldigt noggrann med min återfuktning, jag provade även ren mandelolja som primer men det hjälpte inte heller, så det blir definitivt inget återköp på denna. Men om du har oljig hy så kanske denna passar dig perfekt.

5 0
Laila Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Bästa concealer jag har haft! Denna är lätt att applicera och smälter in i huden. Täcker blemmor och ärr. Även mörka ringar och påsar under ögonen. Jag har provat så många men aldrig haft någon som hållit sig ända till kvällen utan att bli kakig eller flyter ut. Man behöver inte heller mycket produkt vilket gör den dryg.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vanish Airbrush Concealer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.