ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Sanna Verifierad kund 10/03/2018

Under en period har jag haft mycket problem med min hy som har gått från att vara felfri till en hy med stressad och finnig hy. Det var inte förrän jag började använda detta serum, tillsammans med Calming Mist i samma märke, samt Paulas Choice Multi-Correction Treatment som min hy sakta började återhämta sig. Efter en vecka slutade nya finnar att ploppa upp och jag upplevde min hy mycket mer lugn och mindre rödlätt och stressad. Dock är detta serum tillsammans med misten allt för dyrt, men har du provat allt annat så kan det verkligen vara värt att övergå till denna rutin tills din hy har lugnat ner sig!

7 0
Natalie Verifierad kund 23/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Acne

Älskar detta serum, däremot tar det slut väldigt fort vilket är synd då det är rätt dyrt. Kommer fortsätta köpa det tills jag hittar något billigare som har samma kvalitet! Passar min torra, känsliga och acnebenägna hud hur bra som helst.

0 0
Hanna Verifierad kund 19/05/2019

Fantastiskt serum! Konsistensen är mjölkig och går snabbt in i huden. Återfuktar och lugnar bra. Använder denna både morgon och kväll om huden är extra stressad. Har alltid en flaska i badrumsskåpet!

1 0
Martina Verifierad kund 14/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Mycket bra serum för mig med extremt känslig hy/rosacea. Såg skillnad på en gång!

2 0
Jennie Verifierad kund 17/01/2019

Det här har blivit en favorit produkt för mig och den känns bra på huden och huden känns lugn av den. Min hud har definitivt blivit bättre av den. Jag har känslig hud som kan reagera och denna lugnar bra och håller den ''lugn''. Min favorit när man är torr och lite irriterad är detta serum och sedan water gel ovan det är helt underbart, man känner hur huden blir återfuktad och lugn. Jag har lite röda ''plitor'' som kommer när jag stressar och dessa försvinner med denna kombo.

1 0
Ullis Verifierad kund 19/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Nöjd med detta serum. Lite för dyrt och tar slut snabbt tyvärr. Huden känns mjuk och lugn efter applicering.

1 0
HANNA Verifierad kund 03/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

+ Använde denna under tiden jag hade Perioral Dermatit och det var det enda som funkade och lugnade min förvirrade hy. Plus att den doftar gott vilket sällan produkter för känslig hy gör. - Jag har inget emot att betala mycket för bra produkter men den här är lite för dyr med tanke på hur snabbt den tar slut. Kommer dock köpa igen eftersom den är en av få produkter min hy tål

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela UltraCalming Serum Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.