ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Elin Verifierad kund 15/09/2019

Har använt denna dagligen i snart 3 månader. Lätt att smörja på och gav mig inga utslag eller liknande. Tubstorleken är mycket uppskattad, eftersom 30ml tuber fort tar slut hos mig. Denna räcker länge. Vad jag däremot gillar mindre är att jag blir enormt torr i ansiktet av denna. Speciellt runt ögon, näsa och mun. Jag brukar spreja med fuktmist under dagen, men det hjälper liksom inte till för att ta bort stramhetskänslan. Troligen blir det inget omköp just pga detta.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då du upplever att huden blir torr av denna creme kan det vara bra om du har ett återfuktande serum samt en creme under för att tillföra den fukt din hud behöver. Sedan följer du upp med Ultra Sheild Lotion SPF 50 som sista steg för att addera ett uv-skydd till huden. Kontakta gärna oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Ultra Shield Lotion SPF50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.