ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Susanne Verifierad kund 28/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har kämpat med rosacea o receptbelagda krämer i flera år. Men sedan jag började med Excuviance o Ultra Restorative, har mina besvär nästan försvunnit helt. Och de förskräckliga salvorna är ett minne blott. Jag är så lycklig och tacksam ch stolt över min hud nu :)

6 0
Eva Verifierad kund 07/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Otroligt besviken på denna produkt. Hade så höga förväntningar på den då jag har torr hy och ville ha en ny rik återfuktande kräm under vintern. Konsistensen var härlig och den doftar fräscht men den la sig som en hinna i ansiktet och trängde aldrig ner i huden och jag kände mig fortfarande stram och torr i huden även fast jag smorde in mig flera ggr. ????????????

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Ultra Restorative Creme inte uppfyllt dina förväntningar. Har man en väldigt torr hy kan det vara bra att använda ett serum under sin creme för att hjälpa huden att bilda fukt på djupet. Det är även viktigt att exfoliera huden ca 1-2 gånger/ vecka för att avlägsna de gamla hudcellerna, på så sätt kommer huden lättare kunna absorbera dina produkter på ett mer effektivt sätt. Vi finns här för att guida dig så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att få bukt på den torrhet du upplever. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sofia Verifierad kund 01/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Fungerar inte alls på min torra hy. Lägger sig som ett stramt lager på huden och sjunker inte in. Kan inte heller använda smink efteråt då krämen gör att sminket inte fäster och bildar ''smulor''. Kommer inte köpa igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att denna creme inte känts passande för dig. Ultra Restorative Creme är en rik och väldigt dryg creme och det är lätt att man råkar ta för mycket. Testa att ta en mindre mängd och värm upp lite i dina händer och arbeta sedan in cremen så tror jag att det kommer kännas bättre för dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Bodil Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Jag ÄLSKAR denna! Kör den som nattkräm, och även ibland som dagkräm kyliga dagar. Huden känns återfuktad länge!

5 0
Moa Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Jag använder denna som både dag- och nattkräm och den är ljuvlig! Har räddat mitt yttorra ansikte från vinterns håda tag. Den ser så otroligt fet ut direkt från tuben men smälter liksom in i ansiktet och jag märker inte ett spår av den efteråt. Mid hud har definitivt blivit klarare, mer återfuktad och ser mer hälsosam ut nu än innan.

3 0
Anna Verifierad kund 24/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Har använt denna i snart 10 år och för mig är den fenomenal, på vintern använder jag den såväl dag som natt. Men då har jag också extremt torr hy.

3 0
Anna Verifierad kund 05/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag älskar denna som dagcreme på vintern då jag är väldigt torr! Den funkar bra under makeup.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Ultra Restorative Creme med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.