ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Daniella Verifierad kund 20/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Älskar detta solskydd! Har använt många olika solskydd tidigare men tycker att man oftast blir blank och kladdig av det. Det här solskyddet går snabbt in i huden och lägger sig som en osynlig slöja. Det känns inte alls.

6 0
Goscha Verifierad kund 13/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fantastiskt solskydd för solsemester! Trots stark sol och en hel del snorkling skyddar solkrämen under hela dagen. Får inga finnar vilket jag har fått av alla andra solkrämer jag testat tidigare.

0 0
Diana Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Toppen produkt! Lätt, skön konsistens. Lämnar ingen hinna överhuvudtaget och känns super lätt på hyn men också lite återfuktande. Den har heller inte gett mig några finnar. Jag trodde att så hög spf skulle ha högre risk för vit hinna men denna motbevisa mig verkligen! Love it!

0 0
Veronica Verifierad kund 18/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Min absoluta favorit !! Så fin lyster, sjunker in i huden, skyddar hela dagen. Använder som dagkräm året om :) Men en fråga: Går in denna att ta in i större förpackningar? Tex 50 ml osv?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att Ultra Facial Defense SPF 50+ känns bra för dig. I dagsläget finns denna endast i 30 ml men skulle den komma i en större förpackning i framtiden kommer vi givetvis addera den till vårt sortiment. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Ultra Facial Defense SPF 50+ med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.