ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Johanna Verifierad kund 12/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Verkligen en bra produkt och har tyckt om att använda den. Kan behöva kompletteras med ett återfuktande serum under vinterhalvåret, vilket jag gör vissa nätter. Skulle köpa den igen om den inte var så dyr.

3 0
Li Verifierad kund 16/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Denna creme går inte av för hackor! Känns ganska dyr för bara 30 ml, men den är dryg. Känns väldigt rik utan att ge en känsla av att vara för fet. Min hy blir lugn av denna. Använder både morgon och kväll under höst/vinter.

1 0
Carolin Verifierad kund 21/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Blev rekommenderad att använda den här efter dermapenbehandlingar och är supernöjd! Använder den tillsammans med Physical Sunscreen SPF30.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Ultimate Recovery Intense med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.