ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Sofie Verifierad kund 07/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Blankhet

Fantastisk produkt, jag använder den som nattkräm. Det sticker lite i huden direkt efter applicering, jag tycker att min hud känns fräschare och jämnare på morgonen. Toppbetyg

8 0
Johanna Verifierad kund 10/06/2020

Otroligt bra! Hade haft problem med små vita/röda prickar (inte riktigt finnar men nånting) på en fläck i pannan i flera månader. Använde denna 2 kvällar och prickarna var puts väck! Huden känns len och återfuktad på morgonen och den känns ändå dryg, tar väldigt lite produkt i tunt lager och känner mig inte torr på morgonen. Sällan jag provat någon produkt med sån instant effekt! Supernöjd!

0 0
Elsa Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Helt grym, använder den tillsammans med Paulas Choice Retinol Booster och Skinceuticals Triple Lipid Restore, works wonders. Hud mycket tightare, håller fukt, använder kväll, sedan bara Triple Lipid på morgonen, som är min Go-to, alltid.

1 0
Christel Verifierad kund 12/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Den håller precis vad den lovar. Jag tar denna på kvällen och på morgonen är huden mjuk med en härlig lyster. Kan sticka lite i huden men det går över efter några minuter. Fick rådet att vänja huden vid den och inte ta den varje kväll i början. Det funkar fint för mig även om jag har lite känslig hy. Högsta betyg! Glöm inte solskyddet dagarna efter bara!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Turn Over med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.