Trystal Minerals with Brush - Vita Liberata - Skincity
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Emelia Verifierad kund 21/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Jag älskar detta! Otroligt lätt att applicera och få jämnt med borsten. Jag har den ljusaste och tar den i hela ansiktet, hals och dekolletage. Människor i min omgivning tror att jag har solat och frågat mig hur jag kan få en sådan jämn solbränna. Blir väldigt naturligt. Har jag kortarmat brukar jag ta lite på armarna också. Har dock inte märkt någon bus-effekt utan färgen försvinner när jag tvättar av.

8 0
Annika Verifierad kund 29/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Otroligt bra produkt! Lätt att applicera, blir jämn och ser väldigt fräsch ut. Känns också mycket snäll mot huden. Helt perfekt produkt helt enkelt!!

2 0
Johanna Verifierad kund 08/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Jättenöjd! Lätt att applicera och ser väldigt naturligt ut. Har den mörkare färgen och passar speciellt bra när jag även har lite färg från sol eller bus - har jag inte det blir det bra ändå eftersom nyansen är rätt. Resultaten blir silkeslent och jämnt. Buseffekten är ganska låg, men jag inser att när jag inte använder någon daglig syra pga mycket solexponering är det bättre effekt. Jag kan köpa den igen bara för att det är en bra bronzer!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Trystal Self Tan Minerals with Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.