ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Victoria Verifierad kund 11/04/2018

Min absoluta FAVORITPEELING! Från att ha haft rätt stora porer så har jag denna i kombination med andra produkter i serien gjort underverk med min hy! Kan varmt rekommendera denna produkt, även till er med känslig hy.

9 0
Isabelle Verifierad kund 22/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Superbra peeling! Doftar gott, sticker lite skönt på huden och ger fint resultat. Len hy & mindre synliga porer. Dryg produkt också. Kombinerar med deras Deep Hydration Mask 1-2 ggr/v.

1 0
Mariella Verifierad kund 14/01/2019

Aldrig testat en så bra peeling som denna! Huden blir len som en barnrumpa efteråt utan att bli irriterad. Skrubba ansiktet och låt den sedan vara på i 2 minuter. Den gör underverk.

0 0
Rebecca Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Kommentaren från pojkvännen efter att ha börjat använda denna produkt var att min hy verkligen såg ren och fräsch ut. Och när killarna till och med märker skillnad, då är det bra grejer!! Väninnans sambo hade reagerat likadant när hon började med samma produkt. Rekommenderar verkligen.

2 0
Hanna Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Helt underbar! mycket effektiv, huden blir så fin efteråt

0 0
Amna Verifierad kund 01/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Älskar denna! Arbetar på bra, man känner att det sticker fint i ansiktet. Porerna blir väldigt mycket mindre och syns inte alla lika mycket! Bra pris på en väldigt dryg produkt som räcker fleeeera månader!

2 0
Rosie Verifierad kund 29/07/2018

Ett måste i min hudvårdsrutin! Har letat länge efter en sådan produkt tills jag hittade denna. Effektiv! Fungerar att bara lägga på och skölja av om man inte vill ha själva scrubbeffekten (utan en mer skonsam effekt för tex känslig hud) Scrubba ej för hårt och ha den ej på för länge! Testa dig fram för din hud. Huden känns ren och fantastisk efteråt! Följ gärna upp med serum och återfuktning efteråt från samma hudvårdsmärke!

2 0
Sofia Verifierad kund 27/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Jag använde denna igår kväll. Idag när jag vaknade har jag märkbart bättre hy. Jag ska inte säga att alla finnarna försvann men jag ser skillnad att produkten gjorde sitt jobb. Min hud blir flagig och jag känner att den jobbar så man ska få ''ny'' hud. Därför rekommenderar jag inte att använda den innan ni ska göra något speciellt, för sminket sitter ingen bra dom två närmsta dagarna

1 0
Camilla Verifierad kund 24/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Använder peelingen en ggr/ vecka. Helt underbar produkt. Ger så fin lyster till hyn. Jag använder den och lägger deep hydrating mask efteråt, före jag lägger mig. Masken behöver inte sköljas av utan kan verka under natten. Den kombon gör verkligen underverk!

2 0
Malin Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Bästa peeling jag använt. Huden känns klar och len efter användning. Ett plus är doften!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Triple Microdermabrasion Face Polish med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.