ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Maria Verifierad kund 19/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Fantastisk kräm, värt vartenda krona. DEN BÄSTA anti-age krämen jag testat, och då har jag testat allt, t o m burkar för 4000 kr. Jämnar ut hudtonen, fyller på med fukt och minskar linjer/rynkor. Förbättringen syns efter bara några dagars användning. Man ser fräsch ut utan gym och jogging. Använder den som nattkräm, enda minuset kan vara att man får smeta på en del, dvs produkter kunde varit mer dryg. En burk räckte ca 4 vintermånader.

5 0
JW Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Heeeelt underbar. Det står i beskrivningen att hudens fyllighet och spänst förbättras och cremen i sig känns precis så fyllig o spänstig. Det är en ljuvlig känsla att smörja in sig med denna. Den jämnar ut, få huden silkeslen, fyller på fukt och minskar linjer o skillnad syns så fort. Så fantastisk när den både känns lyxig och gör underverk med hyn?

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Triple Lipid Restore 2:4:2 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.