ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Petra Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Lätt formula som knappt känns i ansiktet vilket enligt mig är ett plus men jag tycker att jag blir torr av den. Att det stramar på kinderna efter ett ganska kort tag när jag använder den. Och då har jag verkligen boostat med fukt innan. Kanske kan vara så att den är bra för mig på sommaren. Nu på vintern är jag extra torr.

6 0
Celia Verifierad kund 16/11/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Precis som flera har skrivit blir jag väldigt torr trots både serum och kräm från samma serie under. Den snarast accentuerar mina torrhetslinjer. Lägger undan den under vintermånaderna och ger den en ny chans på sommaren, den verkar iaf ge ett bra solskydd.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är ett kompletterande uv-skydd som gärna appliceras som sista steg ovanpå serum samt återfuktande creme. Det är viktigt att du tillför mer fukt och näring till huden under höst och vinter då huden oftast blir torrare under dessa månader. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig att se över din rutin för att optimera dina resultat, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 01/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Älskar denna dagkräm med SPF 50! Jag har känslig hy med rodnad och brukar reagera på de flesta krämer, men inte denna! Fysikaliskt solskydd funkar bra på min hud, vilket inte kemiskt solskydd gör. Gillar att den har lite färg i sig som jämnar ut hudtonen. Jag är lite torr så ibland brukar jag droppa i 1-3 droppar av Paulas Choice oil booster för att få lite mer fukt.

2 0
Annika Verifierad kund 03/06/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar denna creme! Så lätt i konsistensen men ändå väldigt fuktgivande. Ett stort minus är dock pumpen, jag har jättesvårt att få ut något ur förpackningen. Måste banka den i bordet och hålla den uppochner och trycka typ 5 ggr innan något kommer ut.

1 0
Hanna Verifierad kund 27/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Fungerar inte bra på min hud som lätt blir yttorr, den gör mig mer torr och då kommer blemmorna direkt. Tycker annars den har en fin konsistens och är fin under foundation.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Så kul att du gillar konsistens och nyans på denna produkt. För bästa resultat rekommenderas att applicera ett fuktgivande serum samt eventuellt en creme under Triple Protection Factor SPF 50 för ett återfuktat resultat som håller hela dagen. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Elize Verifierad kund 02/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Det här solskyddet är fantastiskt bra! Dyrt, men värt det! Jag har lindrig rosacea på kinderna och denna produkt är mild och lugnar. Dessutom är tonen perfekt för mig, den döljer faktiskt endel rodnader! Och trots att det är ett fysikaliskt solskydd är produkten lätt att applicera och gör inte mig yttorr.

3 0
Hanna Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Detta är det bästa solskyddet som jag testat. TAP har ALLT! Man får jämn hudton och den fungerar bättre som primer till make up än någon primer jag provat. Den sitter kvar på huden och blir inte glansig och flottig ens efter en svettig springtur i sommarsol. Jag använder den året runt.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Triple Protection Factor SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.