ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Karin Verifierad kund 20/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Använt denna nu i 1-1,5 månad. Tycker den luktar rätt sisådär. Typ kemilabb. Är nån sting/stick i doften av den som känns väldigt kemiskt men det lägger sig efter en stund med. Trooor jag gillar känslan av denna, men inte märkt något speciellt alls faktiskt. Inget speciellt glow heller. Men är kanske torr. Fast känner mig inte märkvärdigt torr. hmm. Känns som att den blir mer aktiv om jag ett par få minuter innan exfolierat hyn med min favorit 'bha liquid lotion' från Paulas som jag använder nästan dagligen. Men som Sabina skrev här så kanske jag med ska prova att iinte exfoliera innan, och bara låta den få verka och sedan ansiktskräm. Men den känns fruktansvärt dyr för att inte ge mer wow-känsla eller märkbar effekt av ngt slag. Lär inte köpa igen.

7 0
Anna Verifierad kund 08/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Köpte detta serum och har fått ngn typ av allergisk reaktion i form av rodnad och knottror. Har provat nu två gånger och det har blivit likadant båda gångerna. Har tidigare använt detta serum och älskat det tidigare pga den lystergivande effekten. Undrar om formulan har ändrats på ngt sätt eftersom det tidigare har fungerat på mig men nu ger mig dessa besvär. Vänliga hälsningar

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att din hud reagerat med utslag av Tri Vita C30. Formulan ska vara densamma. Det låter som att det är någon ingrediens i detta serum som din hud inte trivs med. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över din reaktion och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

zandra Verifierad kund 09/05/2020

Hade en ljusbrun pigmentfläck under ögonbrynet som har försvunnit sedan jag började använda denna! Magiska kombon för mig är denna på dagen & Retinol 1% på kvällen. Produkten kommer i hygienisk pumpflaska, man känner verkligen hur den jobbar i huden. Kan svida lite lite vid applicering men det är övergående. Serumet har gelékonsistens och går väldigt snabbt in i hyn, lukten är citrusaktig. Man får ett otroligt glow och min hudton har blivit mycket jämnare & finare. Mina porer på näsan var stora och svarta förut, nu är de obefintliga men osäker på vilket av serumen från märket som bidragit till detta, säkert kombon :)

1 0
Linda Verifierad kund 28/02/2020

Jag är tyvärr inte nöjd med denna produkt. Den passar inte mig alls. Jag kan endast använda denna på natten då den gör mig blank som en nyspolad isbana även när jag vaknar på morgonen. Jag tycker inte att den går in i huden alls utan bara lägger sig som en blankt lock utanpå. Jag Fick denna i rekommendation i mitt hudvårdstest för att få bukt med mina Hyperpigmenteringar. Kan inte säga att det har hjälpt något alls på en månads användning. Längtar tills den tar slut så jag kan köpa en annan produkt istället. Bortkastade pengar.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att Tri Vita C30 inte känts passande för dig. Detta är ett kraftfullt C-vitamin serum med tre olika former av C-vitamin som arbetar på olika nivåer i huden. Vilka konsistenser men trivs med är väldigt individuellt från person till person. Denna har en konsistens mer likt en lätt creme. Önskar du hjälp att hitta ett annat passande serum som har en lättare konsistens är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linda Karlsson Verifierad kund 19/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Underbar!!!! Det enda negativa är doften enligt mig. Men annars VILKEN sammetslen hud man får! WooOoW!

0 0
Ellen Verifierad kund 05/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Detta c-vitaminserum passade inte min hud. Den luktar riktigt illa och det är helt omöjligt att applicera makeup över så jag har bara använt det på kvällen. Ett stort problem är att det färgar av sig på kudden (en orange färg). Dessutom märker jag ingen skillnad i huden. Stor besvikelse.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Tri Vita C30 inte uppfyllt dina förväntningar. Det är ett kraftfullt serum med en hög koncentration av c-vitamin. C-vitamin är en antioxidant som skyddar hudens celler och har även en uppljusande effekt på huden. Vid behandling av pigmenteringar och ojämn hudton är det viktigt att ha tålamod och ger produkterna tid, det är även väldigt viktigt att man följer upp med en högt UV-skydd dagtid. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Blev besviken. Testat väldigt många olika c-vitamin serum från bl.a. Gilda, Paula's Choice, Clinique, Akademiklinikens ansiktsolja m. fl. och känner att det här är den som varit minst effektiv. Dessutom att alkohol kommer så högt upp på INCI, nja. Känns ej serumaktig utan mer som en primer pga silikonkänslan, stort minus för alkoholdoften dessutom. Inget för mig tyvärr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Tri Vita C30 är ett kraftfull C-vitamin serum som innehåller tre olika former av C-vitamin, där bland L-askorbinsyra som är en av de mest potenta formen. Denna form av C-vitamin är mycket effektiv men är inte särskilt stabil, därav måste den lösas med alkohol för att stabilisera C-vitaminet och se till att produktens effektivitet förblir optimal. Med avseende på mängden alkohol är detta det minsta som kan användas i ett så högkoncentrerad serum. Vid vidare funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 24/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Såå bra!!! Doftar hemskt, ger röda fnasiga fingrar om man inte är snabb med att skölja bort efter användande. Men den är absolut toppen! Ger super fin lyster och jämnar ut hudtonen. Toppen.

0 0
Farima Verifierad kund 06/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton

Har använt flera vitamin C produkter men denna är bäst. Ger otroligt fin lyster. Det negativa är att den luktar illa nästan och att den ihop med vissa produkter har korvat sig. Det positiva överväger helt klart det negativa.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om detta serum. Det är en kraftfull produkt med en hög koncentration av C-vitamin, och det är detta som utgör doften. Upplever du att den korvar sig, så är ett tips att applicera den med fina rörelser i ett tunt lager och inte massera in den för mycket i huden. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ulrica Verifierad kund 09/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Den absolut bästa C-vitamin produkt jag testat! Vill inte leva utan och ska precis påbörja min 4:e flaska. Jag har inte upplevt något negativ reaktion trots att den ska vara så aktiv samt innehåller alkohol, vilket jag annars är känslig emot. Blandar ett pump med övriga dagserum.

4 0
Maria Verifierad kund 29/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Tycker den är helt fantastik, använder den i kombination med K-ceutic, funkar jätte bra på min torra hy.

3 0
Caroline Verifierad kund 02/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Min bästa produkt. Doftar gott och är bra konsistens. En bra investering.

0 0
Sabina Verifierad kund 28/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton

Första användningarna tyckte jag inte denna var något speciellt. Nu exfolierar jag inte huden innan jag använder den och tycker den då gör sig bättre. Får en fin lyster i huden utan att den blir glansig. Huden känns sammetslen efter insmorning men framförallt känns det som att denna är en investering för min hud i längden. Blir att dofta lite som BUS av någon anledning.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Tri Vita C30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.