ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Emilie Verifierad kund 29/12/2018

Denna produkt är dryg, luktar gott och har gjort under för mina acne ärr!! Jag rekommenderar verkligen att använda hela serien om man har problem som jag med acne ärr, förstorade porer och allmänt känslig hy. Är så nöjd!!

1 0
Maria Olander Verifierad kund 31/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Jag älskar Jan Marinis produkter. Dom hjälper mig till ett bättre mående. När huden mår bra mår jag mycket bättre

0 0
Anna Verifierad kund 21/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Underbar kräm, den bästa jag har haft! Återfuktar utan att lämna en kladdig hinna på huden. Gillar den milda doften och den är ganska dryg. Visst den är i en något dyrare kategori men för mig är det värt det!

0 0
Jenny80 Verifierad kund 05/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Helt underbar och dryg kräm som ger huden en skön återfuktad känsla. Fungerar utmärkt tillsammans med C-Estaserum. Jag är inne på burk nr 2 nu och blir def. En nr 3 :)

0 0
Alex Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Riktigt gosig ansiktskräm. Doftar mysigt, återfuktar och mjukgör fint och går lätt in i huden. Enda nackdelen med den här krämen är priset :)

0 0
Erika Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Superhärlig fuktkräm - faktiskt den bästa kräm jag haft. Dyr men dess effekt och diskreta men fina doft av persika väger upp det. Aldrig har en kräm återfuktat så bra utan att lägga sig som en kladdig hinna tidigare. Älskar den.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Transformation Face Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.