ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Lotta Verifierad kund 26/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton

Världens bästa concealer! Lätt och naturlig men täcker det den ska. Lägger sig inte i veck/rynkor utan håller sig på plats och sitter hela dagen om man fixerar med hyaluronsyrepudret från samma märke. Det enda negativa är att man får en ganska stor mängd i borsten när man klickar fram produkten. Jag brukar dutta av överskottet på handen innan jag applicerar under ögonen, det som är kvar på handen använder jag till t.ex röda märken och runt näsvingarna.

4 0
Hanna Verifierad kund 19/05/2019

Helt okej, men tyvärr inte värd sitt pris. Den är lite torrare i konsistensen vilket jag inte gillar. Krävs mycket för att det ska täcka. Sen är förpackningen dålig. Borsten blir snabbt ofräsch och svårt att rengöra den utan att riskera att det kommer in vatten i förpackningen.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Touche Veloutée Highlighting Concealer Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.