ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (47)
Johanna Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Acne

Imponerad! Riktigt bra nattbehandling, jag använde den som en kur i en vecka när huden var i hormonell obalans. Upplever jämnare hud, mindre acne och bra lyster. Kommer bli återköp.

16 0
Sofia Verifierad kund 04/08/2020

Fantastisk! Efter en användning över natten var huden genast fastare, mindre porer, finnar borta och allmänt lugnare. Nu har jag haft den några nätter under en första vecka och kommer fortsätta använda den, ska bli spännande att se vad den kan göra på lite längre sikt. Det här är en keeper!

0 0
Trinny Verifierad kund 04/08/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ålderstecken

Fantastisk produkt! Jag har blivit positiv imponerad av den och använder numera som nattkräm AMAZING!

0 0
Anna Verifierad kund 22/07/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Verkligen effektiv produkt! Jag är så nöjd med resultatet, min hud blir så fin och jag tänker inte ens längre på mina ''fina linjer'' för de har verkligen dämpats. Använder den ganska ofta, flera gånger i veckan. Tycker också att den dämpar orenheter och ger lyster. Kommer absolut att beställa den igen! Detta är den första produkten som jag har provat från skincity och jag är glatt överraskad!

0 0
Karin Verifierad kund 21/07/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Innehållet av Phenoxyethanol får vara Max 1% i kosmetisk hudvård... och det kommer högt upp i innehållsförteckningen,., allt efter det är ju under 1 %... så frågan är om retinolet egentligen har någon effekt. Jag gillade produkten men den gjorde inget särskilt för min hud. Tror inte den kan det mer än mjukgörande.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Total Repair Retinoate Treatment är en effektiv produkt som brukar ge fina resultat. Vad som gör en produkt mer eller mindre aktiv har inte endast med procenten av det aktiva ämnet att göra utan även av sammansättningen av ingredienser och kombinationer. I denna produkt är det 1% av a-vitaminformen Hydroxypinacolone Retinoate. Önskar du guidning kring passande produkter just för din hud är du alltid mer än välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marika Verifierad kund 14/07/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Den här masken, den gör något helt otroligt med min hud. Har länge använt skinceuticals produkter enbart, men inte fått bukt med mina hormonella plitor som attackerar min haka och käkben. Efter att ha läst recensionerna till denna ansiktsmask så tänkte jag- jag ger den ett försök! Och jag är så glad att jag vågade testa, för nu, någon vecka senare har mina hormonella plitor blivit mindre och huden känns mer slät och lystrig än tidigare. Upplever även att huden känns mer återfuktad, en toppenprodukt helt enkelt! Det här är en ny favorit, som jag absolut inte kommer kunna leva utan. Ser fram emot att testa någon annan produkt från skincity skincare =)

0 0
Linnea Verifierad kund 22/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

En av de bästa ansiktsmaskerna jag har testat! Min hy har blivit återfuktad och tom fått lyster vilket jag aldrig har annars. Jag tycker dessutom masken har gjort så att mina ärr har blivit bättre. Rekommenderar verkligen.

1 0
Roki Verifierad kund 10/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Är imponerad! Köpte den här för några dagar sen efter rekomendationer av skincitys hudterapeuter via chatten. Fick svar direkt och leveransen gick på en dag! Alltid lika smidigt! Har aknebenägen hy, i övrigt är den kombinerad. Har ibland finnas som vägrar gå över, troligtvis aknen som spökar. Har testat den senaste veckan med både djupredgörande mask, bha och aha men det blev liksom inte så mycket bättre. Så testade jag den här och jag är imponerad! Hade en tjockt lager på som mask över natten och redan imorse såg jag att finnarna minskat och var mycket mindre röda och irriterade. Och nu på kvällen är det en stor skillnad jämför med igår kväll. Så bra!

2 0
Nanna Verifierad kund 08/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Vande huden genom att göra den som 20 min-mask vid ett par tillfällen under två veckor och igår kväll använde jag den som nattmask. Alltså, hyn jag vaknade upp med!! Mina fina linjer syns knappt och jag har en jättefin glow. Rodnaden på mina kinder är reducerad och mina pigmenteringar är något ljusare. Värt varenda krona!

1 0
Charlotte Verifierad kund 06/06/2020

Den här är riktigt bra! Jag använder den mest på hals och dekolltage men jag har provat den i ansiktet också. Normalt brukar min hud reagera på retinol men den här varianten funkar!

2 0
ISA Verifierad kund 27/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Magisk produkt! Den ger helt klart ett fint lyster och en jämnar hudton. Jag har länge haft problem med små knottror och porer i pannan, det tog några veckor men nu är dessa som bortblåsta! Upplever även att mina fina linjer i pannan har minskat kraftigt och förstorade porer är mycket mindre synliga. Rekommenderar verkligen denna som är topp 3 bästa produkter jag någonsin testat! Har använt ca 3 pump varje kväll i 2 månader. Säger bara WOW!

2 0
Mathilda Verifierad kund 27/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Denna är grym! Jag har högaktingsfullt struntat i anvisningarna och kört varje kväll, ca 3 pump. Min hud känns jämnare, renare och har en glow, som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Tycker om den hygieniska förpackningen och att den inte doftar. Oftast blandar jag den med en fuktkräm, men funkar också själv, över toner och serum. Magisk blandad med Mellow moisture mask????

1 0
Anna Verifierad kund 24/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Alltså WOOW vilken produkt!

1 0
Ellinor Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Håller med om alla lovord gällande denna kräm. Den är helt fantastisk!!

1 0
Sara Verifierad kund 17/05/2020

Härlig kräm! Var rädd att den skulle vara för tunn för min torra hy, men blev positivt överraskad. Min hudfärg har faktiskt blivit jämnare, porerna är något mindre och mina vuxenfinnar klarar krämen bra. Områden med finnar har blivit något mindre och lugnare i färgen. Kul!

0 0
Josefine Verifierad kund 04/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Det här är MAGI på burk! Den är värd varenda krona. Av alla produkter jag har testat genom åren har jag aldrig provat något som gett effekt så fort. Jag har oftast en del hormonfinnar. Har alltid någon plita eller finne. Efter 2 nätter med denna på har jag inte en enda finne! Huden känns så mjuk och fläckarna efter gamla finnar är redan ljusare. Hade ni kommit på någon bra produkt som hade trollat bort mina ''festoons '' så hade jag nog gråtit en skvätt. Tack för en underbar produkt!

2 0
Sabina Verifierad kund 02/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Jag vet inte vad den gör, men något gör den! Riktigt bra, mild men effektiv nattbehandling. Hudtexturen är jämnare, hudtonen lugnare, porerna mindre synliga. Huden känns inte alls torr/uttorkad när man vaknar på morgonen. Jag är imponerad! Har precis köpt på mig en backup!

2 0
Fatima Djulepa Verifierad kund 05/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Tyvärr fick jag en kraftig allergisk reaktion. Har man känslig hud kan jag inte rekommendera den!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du fått en reaktion av Total Repair Retinoate Treatment. Har man en känslighet i huden är det bra att vänja in produkter med A-vitamin långsamt, tex 2 gånger i veckan. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över den reaktion som uppkommit och hjälper dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Mathilda Verifierad kund 31/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Älskar!!!! Bästa kombinationen för mig är att köra PC BHA och sen lägga på den här och ha den över natten. Huden är så slät och fräsch på morgonen! Fråga till Skincity, finns det någon nackdel med att använda den här varje kväll/natt? :)

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det räcker att använda Total Repair Retinoate Treatment till kvällen för att få ett optimalt resultat. Till dagen är det bättre att du kompletterar med skyddande och vårdande antioxidanter och ett UV-skydd. Önskar du vägledning kring val av produkter är du alltid välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Julia Verifierad kund 26/03/2020

Lider av mild serborreiskt eksem i större delen av ansiktet sedan ett halvår tillbaka och har hållit min hudrutin till ett återfuktande minimun. Känt mig dragen till denna produkt länge dock, baserat på de fina recensionerna och på hur mild den verkar vara. Efter två användingar är jag oerhört positivt överraskad! Ingen arg reaktion från huden efter användning, snarare lugnare och mer jämn i färgen. Känns dessutom återfuktad morgonen efter. Trodde först när jag tog på produkten att den inte skulle räcka som barriär över natten för min torra och kliiga hud, men den hade mer krut i sig än jag trodde. Ser fram emot att fortsätta använda med försiktighet.

2 0
Lovisa Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Detta är nog den bästa produkt jag någonsin använt. Om min hud känns ur balans, till exempel med finnar eller yttorrhet - sover jag med denna en eller ett par nätter så blir huden så otroligt mycket bättre och lugnare. Tyckker även att den hjälper till på vägen tillsammans med 'Clear pore resurfacer' för att minska mina pormaskar. Dessutom så återfuktar den utan att täppa till, och man får ett fint lyster!

1 0
Elin Verifierad kund 18/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Magisk! Min hy mår SÅ bra med den här. När ansiktet är rent på kvällen lägger jag på ett serum efter behov och sedan smetar på ett riktigt lager av denna. Min hy är torr och törstig så här års så lägger på ytterligare en liten klick precis innan läggdags. Kör den ca en vecka i sträck, vilar från den ett par dagar och kör igen. Love it!!! Så oväntat bra. Supernöjd!

2 0
Jenny Verifierad kund 12/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag är så otroligt nöjd med den hör. Återfuktar utan att min hud känns fet och balanserar min hud. Jag vaknar alltid med en bättre hud. Den används ca 2 dagar i veckan och den kommer jag inte släppa i första taget.

2 0
Jennie Verifierad kund 15/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Superhärlig produkt! Upplever att den dämpar utbrott effektivt, men har inte märkt att den ljusar upp eller jämnar ut röda ärr, det behöver jag andra produkter till. Däremot har huden blivit jämnare i strukturen, och små plitor med pormaskar försvinner nästan direkt. Har provat att använda den varje natt, men för mig fungerar det bäst att använda den varannan natt med fuktserum under, och varannan natt tar jag ett mer aktivt serum och en återfuktande nattcreme, då jag annars blir lite för torr och inte får de resultat jag vill ha.

1 0
Madde Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Använder denna som sovmask 2-3 dagar i veckan Så bra!

1 0
Sofia Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Lystergivande, Effektiv på små linjer. Funkade fint på min känsliga hud. Återfuktande. Väldigt nöjd med produkten.

1 0
Malin Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Har använt varje natt i ca 10 dagar. Bra resultat på min ''hormonacne'' runt munnen och på hakan. Inte sett något direkt förändring mina porer på näsan. Har ett lite uppehåll nu då jag upplever att huden behöver lite extra återfuktning.

1 0
Svar från

Lena Skin therapist

Vad roligt att du hittat en produkt som du trivs med. Om man inte vänjer in retinol så kan huden till en början kännas torrare. Du gör helt rätt i att ha ett uppehåll och boostra huden med fukt. Sedan när du börjar använda produkten igen så börja med ett par gånger i veckan bara, sedan kan du successivt öka användningen. På längre sikt så brukar retinol ge resultet även på porer, men upplever du att du vill ha något specifikt för detta tillstånd så rekommenderar jag någon produkt med BHA syra. Återkom till oss via mail, så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Towa Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Hemsk Fick massa finnar och röda utslag av denna , trots försiktig invändning. Sörjer min förstörda hud

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud reagerat på detta vis och givetvis ska inte denna reaktion uppkomma. Det låter som att det är någon ingrediens som din hud reagerat negativt på, så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Sara Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Superprodukt! Använt den som nattkräm och huden blir ren, klar och mjuk. Kommer att köpa fler!

1 0
Sara Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Fullkomligt ÄLSKAR denna <3 Har använt den som en kur, varje kväll 2-3 veckor i sträck och det har verkligen gett resultat. Min hudton är jämnare och fina linjer mindre. Har ett fint lyster och känner mig plumpad. Blir återköp flera ggr om!

2 0
Josefin Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

W o w. Jag visste inte att jag behövde den här krämen, but I do. La på den 4 dagar i rad när jag först fick den för att sova med och vaknade upp sjukt len, återfuktad och med ett otroligt fint glow varje morgon. Den jobbar otroligt bra under natten och jag tycker resultatet håller i sig på fina linjer och porer. Har ingen problemhy men är fuktfattig och har lätt att tappa lyster i huden. Denna är så bra! Tveka inte

3 0
Sofie Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Härlig nattkräm men efter 4 nätter började jag få utslag. Började efter en vecka igen och kör nu två nätter i rad, vilar några dagar och kör två nätter irad. Minimerar torrheten men mäker inte något på mina torrhetslinjer i pannan men trivs ändå med produkten som ett add-on till min nuvarande produkter. Har lite känslig hy och ibland rosacea.

1 0
Klara Verifierad kund 06/02/2020

Super härlig nattkräm som verkligen återfuktar huden till max, samtidigt som den går in i huden direkt och du behöver knappt någon produkt alls så väldigt dryg.

1 0
Elinor B Verifierad kund 31/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Gör underverk! Jämnare hudton, återfuktar rejält och gör huden plumpad.. såna knottror av stängda pormaskar minskar, massor med lyster och man blir babylen i ansiktet. Använder den var tredje natt och fasar för dagen den tar slut

1 0
S Verifierad kund 22/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Magic Cream! Här en del hormonell acne och porer. Använt den som nattmask i 2 v. No more pores! Aldrig sett nått liknande. Min vanligtvis vintertorra hy är inte så stram längre. Älskar denna masken. Kommer köpa igen!

0 0
Sandra Verifierad kund 16/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Använt i mer än 1 vecka och kan inte vara annat än nöjd! Det var längesedan min hy var så fin och hade en riktig lyster. Kommer absolut att köpa den igen när min tagit slut.

0 0
Emma Verifierad kund 16/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Min nya favoritmask! Till skillnad från många andra fuktmasker så sjunker denna verkligen in och kladdar inte när man sover. Vaknar upp med sån lyster och återfuktad. Fina linjer minimeras rejält. Gillar förpackningen också - känns som att produkten kommer att hålla sig fräsch länge och man slösar inte eftersom det kommer ut ganska lite åt gången. Ny favorit!

1 0
Jenny Verifierad kund 12/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar den annorlunda förpackningen. Därtill gör den exakt det den ska - ger lyster till huden! Då är jag ändå van användare av syror mm. Ändå var denna en gamechanger för mig. Använder tillsammans med flera andra produkter i samma märke. Rekommenderas varmt!

0 0
Elin Verifierad kund 10/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

SÅ nöjd!! Den gör allt du önskar och lite till! Wow!!!

0 0
Tove Verifierad kund 02/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Helt underbar kur! Så mjuk efter

0 0
Karin Verifierad kund 01/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer

Helt otroligt bra! Jag har en riklig mängd på hela natten och huden är ''plumpad'' och helt återfuktad på morgonen. Den går in i huden och känns inte kladdig. Väldigt nöjd :)

1 0
Theresa Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Gör det den lovar! Jag har använt den till och från under natten i drygt tre veckor och jag upplever att den lugnar, lenar och stramar upp huden! Jag brukar inte gilla retinol, men denna rekommenderas varmt!

3 0
Annika Verifierad kund 25/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Acne

Wow! Köpte denna i dagarna och har hunnit använda den dom senaste 4 nätterna. Huden har blivit riktigt plumpad och hudtonen jämnare redan. Hade några rejäla acneutbrott på kinden och upplever att dessa har lugnat ner sig mycket snabbare efter att jag använt krämen. Kommer absolut fortsätta använda denna.

2 0
Cissi Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Min nya nattkräm som jag är oerhört nöjd med. Huden är plumpad med mycket lyster på morgonen oavsett en natt av dålig sömn. Tillför fukt till min torra hy och fyller ut mina rynkor, helt klart en ny favorit.

5 0
Elise Spreitz Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Jag är så himla nöjd! Efter två veckors användning vaknar jag varje morgonrock verkligen ser att krämen/masken har gjort skillnad!!

3 0
Jennifer Verifierad kund 07/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Acne

Detta är den bästa masken jag testat! Jag sover med den och vaknar upp dagen efter med mjuk hud och massa lyster. Det ser även ut som mina ärr ljusas upp varje gång jag använder denna.

6 0
Lisa Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Alltså wow, mina förväntningar var höga men OJ vad denna mask jobbade under natten. Jag vaknade och såg ut som en fräsch nyponknopp! Fina linjer borta och ändå inget överflöd av produkt kvar på ytan. Huden sa SLURP!

13 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Total Repair Retinoate Treatment med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.