ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (25)
Johanna Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Acne

Imponerad! Riktigt bra nattbehandling, jag använde den som en kur i en vecka när huden var i hormonell obalans. Upplever jämnare hud, mindre acne och bra lyster. Kommer bli återköp.

15 0
Jennie Verifierad kund 15/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Superhärlig produkt! Upplever att den dämpar utbrott effektivt, men har inte märkt att den ljusar upp eller jämnar ut röda ärr, det behöver jag andra produkter till. Däremot har huden blivit jämnare i strukturen, och små plitor med pormaskar försvinner nästan direkt. Har provat att använda den varje natt, men för mig fungerar det bäst att använda den varannan natt med fuktserum under, och varannan natt tar jag ett mer aktivt serum och en återfuktande nattcreme, då jag annars blir lite för torr och inte får de resultat jag vill ha.

0 0
Madde Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Använder denna som sovmask 2-3 dagar i veckan Så bra!

0 0
Sofia Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Lystergivande, Effektiv på små linjer. Funkade fint på min känsliga hud. Återfuktande. Väldigt nöjd med produkten.

0 0
Malin Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Har använt varje natt i ca 10 dagar. Bra resultat på min ''hormonacne'' runt munnen och på hakan. Inte sett något direkt förändring mina porer på näsan. Har ett lite uppehåll nu då jag upplever att huden behöver lite extra återfuktning.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Vad roligt att du hittat en produkt som du trivs med. Om man inte vänjer in retinol så kan huden till en början kännas torrare. Du gör helt rätt i att ha ett uppehåll och boostra huden med fukt. Sedan när du börjar använda produkten igen så börja med ett par gånger i veckan bara, sedan kan du successivt öka användningen. På längre sikt så brukar retinol ge resultet även på porer, men upplever du att du vill ha något specifikt för detta tillstånd så rekommenderar jag någon produkt med BHA syra. Återkom till oss via mail, så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Towa Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Hemsk Fick massa finnar och röda utslag av denna , trots försiktig invändning. Sörjer min förstörda hud

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud reagerat på detta vis och givetvis ska inte denna reaktion uppkomma. Det låter som att det är någon ingrediens som din hud reagerat negativt på, så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Sara Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Superprodukt! Använt den som nattkräm och huden blir ren, klar och mjuk. Kommer att köpa fler!

0 0
Sara Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Fullkomligt ÄLSKAR denna <3 Har använt den som en kur, varje kväll 2-3 veckor i sträck och det har verkligen gett resultat. Min hudton är jämnare och fina linjer mindre. Har ett fint lyster och känner mig plumpad. Blir återköp flera ggr om!

0 0
Josefin Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

W o w. Jag visste inte att jag behövde den här krämen, but I do. La på den 4 dagar i rad när jag först fick den för att sova med och vaknade upp sjukt len, återfuktad och med ett otroligt fint glow varje morgon. Den jobbar otroligt bra under natten och jag tycker resultatet håller i sig på fina linjer och porer. Har ingen problemhy men är fuktfattig och har lätt att tappa lyster i huden. Denna är så bra! Tveka inte

0 0
Sofie Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Härlig nattkräm men efter 4 nätter började jag få utslag. Började efter en vecka igen och kör nu två nätter i rad, vilar några dagar och kör två nätter irad. Minimerar torrheten men mäker inte något på mina torrhetslinjer i pannan men trivs ändå med produkten som ett add-on till min nuvarande produkter. Har lite känslig hy och ibland rosacea.

0 0
Klara Verifierad kund 06/02/2020

Super härlig nattkräm som verkligen återfuktar huden till max, samtidigt som den går in i huden direkt och du behöver knappt någon produkt alls så väldigt dryg.

1 0
Elinor B Verifierad kund 31/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Gör underverk! Jämnare hudton, återfuktar rejält och gör huden plumpad.. såna knottror av stängda pormaskar minskar, massor med lyster och man blir babylen i ansiktet. Använder den var tredje natt och fasar för dagen den tar slut

0 0
S Verifierad kund 22/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Magic Cream! Här en del hormonell acne och porer. Använt den som nattmask i 2 v. No more pores! Aldrig sett nått liknande. Min vanligtvis vintertorra hy är inte så stram längre. Älskar denna masken. Kommer köpa igen!

0 0
Sandra Verifierad kund 16/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Använt i mer än 1 vecka och kan inte vara annat än nöjd! Det var längesedan min hy var så fin och hade en riktig lyster. Kommer absolut att köpa den igen när min tagit slut.

0 0
Emma Verifierad kund 16/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Min nya favoritmask! Till skillnad från många andra fuktmasker så sjunker denna verkligen in och kladdar inte när man sover. Vaknar upp med sån lyster och återfuktad. Fina linjer minimeras rejält. Gillar förpackningen också - känns som att produkten kommer att hålla sig fräsch länge och man slösar inte eftersom det kommer ut ganska lite åt gången. Ny favorit!

0 0
Jenny Verifierad kund 12/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar den annorlunda förpackningen. Därtill gör den exakt det den ska - ger lyster till huden! Då är jag ändå van användare av syror mm. Ändå var denna en gamechanger för mig. Använder tillsammans med flera andra produkter i samma märke. Rekommenderas varmt!

0 0
Elin Verifierad kund 10/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

SÅ nöjd!! Den gör allt du önskar och lite till! Wow!!!

0 0
Tove Verifierad kund 02/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Helt underbar kur! Så mjuk efter

0 0
Karin Verifierad kund 01/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer

Helt otroligt bra! Jag har en riklig mängd på hela natten och huden är ''plumpad'' och helt återfuktad på morgonen. Den går in i huden och känns inte kladdig. Väldigt nöjd :)

1 0
Theresa Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Gör det den lovar! Jag har använt den till och från under natten i drygt tre veckor och jag upplever att den lugnar, lenar och stramar upp huden! Jag brukar inte gilla retinol, men denna rekommenderas varmt!

2 0
Annika Verifierad kund 25/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Acne

Wow! Köpte denna i dagarna och har hunnit använda den dom senaste 4 nätterna. Huden har blivit riktigt plumpad och hudtonen jämnare redan. Hade några rejäla acneutbrott på kinden och upplever att dessa har lugnat ner sig mycket snabbare efter att jag använt krämen. Kommer absolut fortsätta använda denna.

1 0
Cissi Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Min nya nattkräm som jag är oerhört nöjd med. Huden är plumpad med mycket lyster på morgonen oavsett en natt av dålig sömn. Tillför fukt till min torra hy och fyller ut mina rynkor, helt klart en ny favorit.

3 0
Elise Spreitz Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Jag är så himla nöjd! Efter två veckors användning vaknar jag varje morgonrock verkligen ser att krämen/masken har gjort skillnad!!

2 0
Jennifer Verifierad kund 07/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Acne

Detta är den bästa masken jag testat! Jag sover med den och vaknar upp dagen efter med mjuk hud och massa lyster. Det ser även ut som mina ärr ljusas upp varje gång jag använder denna.

4 0
Lisa Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Alltså wow, mina förväntningar var höga men OJ vad denna mask jobbade under natten. Jag vaknade och såg ut som en fräsch nyponknopp! Fina linjer borta och ändå inget överflöd av produkt kvar på ytan. Huden sa SLURP!

13 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Total Repair Retinoate Treatment med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.