ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Marika Verifierad kund 04/07/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Det är sällan en produkt påvisar resultat efter bara någon enstaka användning men det gjorde den här. Som användare av nästan bara PC produkter var jag bara tvungen att testa den här och resultatet är en mjuk och fin babyhud med spänst och fräschet och då är jag ändå snart sextio år. Den här kommer defenitivt att bo hos mig för alltid.

8 0
Clara Verifierad kund 20/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

OK rengöring men känner mig absolut inte exfolierad efter användning. Kommer inte att köpa igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte uppnått önskat resultat av The UnScrub. Detta är en skonsam exfolierande rengöring som inte ska irritera huden vid användning. Jojobapärlorna som finns i produkten kommer smälta när du arbetar in dem just för att vara skonsamma och inte bryta ner hudens barriär men ändå rengöra huden effektivt. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Vera Verifierad kund 10/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Gillar denna! Den irriterar inte utan rengör bara väldigt effektivt och huden känns ren, fräsch och mjuk efteråt!

0 0
Marie Verifierad kund 17/07/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Jag använder en hel serie från Paulas Choice och är supernöjd. Köpte lilla förpackningen för att jag ville testa. Den gör absoult inget på min hud mer än att huden blev stram och torr. Kanske har jag en redan bra hud så denna var helt verkningslös eller så fungerade den inte. Den är inte i närheten av andra scrubbs jag testat utan mer som en tvål med små kulor i som smälter långsamt. Köper inte igen.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att The Unscrub inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en mild och skonsam rengöring med korn som snabbt smälter på huden. Den avlägsnar effektivt uv-skydd och makeup från hudens yta för att ge en djupare rengörande effekt. Peelande effekten blir som om du använt en face sponge/ rengörings svamp. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Unscrub med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.