ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Hilde Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Så smarta och behagliga handskar! Jag var osäker på om jag skulle kunna sova med dem på, men det var inga problem. Effekten efter att ha använt dessa över peeling, serum och mask på händerna över natten är mycket större än om produkterna används utan handskar.

4 0
Anki Verifierad kund 06/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jättebra och sköna handskar MEN dom krymper i tvätten även när dom tvättas för hand eller i 30programmet.

3 0
Amanda Verifierad kund 06/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Precis som en tidigare recensent upplever jag handskarna små. Tycker inte jag har större händer än normalt. Har dock långa naglar. Efter bara en natt med handskarna och handkräm upplever jag händerna mjukare och så får väl stå ut med storleken.

0 0
Therese Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Inget av ovanstående / Vill ej ange

Sköna och svala handskar. Andra jag testat känns som de stänger inne så värmen blir olidlig. Även jätteskönt att slippa känna att man får olja och handkräm i hela sängen :) tipp topp! En utveckling är däremot att göra ''fingertopparna'' så de anpassas till touchskärm. Apple-devices känner inte av dina fingrar så att svara i telefon eller jobba med en mac är omöjligt.

1 0
Annika Verifierad kund 14/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Det blir helt klart skillnad med dessa. Använder dom först och främst över natten. Dock tycker jag de är aningen för små, jag har något större händer än ?traditionella? kvinnohänder och dessutom nagelförlägning vilket gör att de inte riktigt passar.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Treatment Gloves med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.