ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Nancy Verifierad kund 20/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Necessären är mer som en mindes väska. Skulle nog inte ta med mig den på någon resa men den är fantastisk att förvara saker i hemma. Jag har fyllt den med mina nagelgrejer och sorterat fint med de vita nescessärerna och avdelarna.

6 0
Helen Verifierad kund 30/12/2019

Väldigt rymlig och bra att den är uppdelad i fack. Detta väljer man dock själv eftersom inredningen är löstagbar. Dock för stor för att använda som necessär men väldigt praktisk för förvaring. Vill man samla allt i samma väska inför ex resa så är den väldigt praktiskt. Bra handtag.

0 0
Patricia Verifierad kund 02/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Wow. Jag som har massvis med sminkprodukter och har fördelat dem i alla möjliga lådor, denna väska svalde ALLT och är så praktisk och rymmer allt. Om man skulle på resa så skulle lätt alla produkter i normal size få plats inklusive hårvårdsprodukter. Mitt bästa köp i nescessärväg hittills!

0 0
Marika Verifierad kund 04/03/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En riktigt bra och stor necessär, äntligen får allt plats.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Skincare Bag XL med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.