ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Hanna Verifierad kund 05/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Vet inte om det är något fel på mina handdukarna men varje gång jag ska torka av mig efter att ha tvättat ansiktet så fastnar det ludd i ansiktet. Man ser inte klok ut med massa svarta prickar i ansiktet. Bör även tillägga att jag endast haft mina handdukar i några månader och följt tvättråden noga. Skulle ej rekommendera dom.

5 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att The Oshibori Face beter sig på detta vis. Vi vill självklart att du ska känna dig nöjd med ditt köp hos oss. Återkom till oss via mail, så hjälper vi dig vidare info@skincity.se Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Claudia Verifierad kund 03/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Är inte alls nöjd med dessa handukar man blir svart i ansiktet efter man tårkar sig med dom

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att The Oshibori Face beter sig på detta vis. Vi vill självklart att du ska känna dig nöjd med ditt köp hos oss. Återkom till oss via mail, så hjälper vi dig vidare info@skincity.se Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Victoria Verifierad kund 08/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Tycker inte alls om dessa handdukar. Man får massa svart ludd i ansiktet när man torkar sig. Dom absorberar vätska så dåligt att man inte blir torr efter man torkat sig. Har tvättat dom flera gånger enligt tvättråden men det blir inte bättre.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vi tycker verkligen att det är så tråkigt att höra att dessa inte känts bra för dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med ditt köp så du får gärna återkomma till oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 03/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Inget av ovanstående / Vill ej ange

Gillar inte alls dessa handdukar tyvärr, de luddar av sig väldigt mycket och man blir helt svart i hela ansiktet av dem. Jag har tvättat dem flera gånger så det har inget att göra med att dem är nya. Dessutom har de rätt dålig uppsugningsförmåga, så tyvärr kan jag alls inte rekommendera dem.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du känner dig missnöjd med dessa orshibori facetowels. När de är nya kan de tendera att ludda av sig något men detta ska givetvis inte hålla i sig efter att man tvättat dem. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lisa Verifierad kund 21/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Tycker att dessa handdukar är perfekta som varma ''tvättlappar'' att torka av ansiktsmasker eller ansiktsrengöringen med. Sköna, river inte och får med allt i ett svep. Lite salongskänsla. Älskar mina!

1 0
Melina Verifierad kund 07/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Tycker tyvärr att dessa luddar av sig och känner inte heller att jag blir torr i ansiktet av dem, måste ändå torka mig med annan handduk efter jag använt dessa. Väldigt synd då de är lagom stora och smidiga.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det kan vara bra att tvätta dessa handdukar innan första användningen detta hjälper så de inte ska ludda av på detta vis. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Oshibori Face Towel Black med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.