ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Emelie Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Beställde denna för att jag tänkte att jag skulle vara lite mer ekonomisk istället för att köpa ''riktiga'' sheetmasks. Men blev tvärtom då jag behövde använda en tredjedel av min serumflaska för att sheetmasken skulle bli helt ''blöt''. Märkte heller ingen skillnad efter att jag haft den på huden gentemot när jag enbart använt serumet ensamt. Ska ge det en chans till och använda med ansiktsvatten istället.

18 0
Emma Verifierad kund 27/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne

Bra idé men hade önskat bättre uppsugningsförmåga. Måste använda mycket vätska för att masken ska veckla ut sig och fästa på ansiktet.

2 0
Sindy Verifierad kund 09/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Inte alls nöjd. Provat 4 stycken och har inte känt att produkten absorberar vare dig serum eller toner. Och som någon mer skrev så har den dålig passform. Rekommenderar inte att köpa!

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att The Lotion Mask inte uppfyllt dina förväntningar. Angående passformen av masken tack vi för feedbacken och kommer givetvis se över detta. För att du ska få bäst effekt av masken rekommenderar vi att du lägger tabletten ett glas eller skål och adderar ditt ansiktsvatten samt låter masken absorbera all produkt en stund. Därefter applicerar du masken på ansiktet. Önskar du vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Claudia Verifierad kund 19/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Rekommenderar inte, dålig passform och kvalite!

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du inte upplevt att denna passat dig och uppfyllt dina förväntningar. Du får jättegärna återkoppla till oss via mail så guidar vi dig vidare hur du använder dessa på bästa sätt för att uppnå önskade resultat, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Lotion Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.