ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Isabelle Verifierad kund 07/11/2019

En vanlig hårbandå. Gör sitt jobb! Ganska långt kardborreband på insidan som inte syns på bilden men jättebra och enkel att justera.

1 0
ERIKA B Verifierad kund 07/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag tyckte bandet var bra, men efter ca tre veckor så lossnade kardborrbandet. Det kostade inte mycket men jag hade förväntat mig att det skulle hålla längre än så.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att kardborrbandet lossnat, beklagar verkligen det. Så ska den inte behöva bete sig. Vi vill givetvis att du ska känna dig nöjd med ditt köp så du får gärna återkoppla till oss via mail så ser vi över det och hjälper dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Beatrice Verifierad kund 18/05/2020

Såg fram emot detta hårband då jag haft andra märken men tyckte bara denna kändes billig. Tunn i materialet och nopprade sig redan efter första användningen. Dessutom ganska kort och tight att få igen över huvudet vilket gjorde att den gled av lätt, då har jag inget stort huvud heller.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd. Hårbanden är gjorda i frotté och har ett kardborreband som gör det möjligt att justera storleken något. Vi vill givetvis att du ska känna dig nöjd med ditt köp så du får gärna återkoppla till oss via mail så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Sofia Verifierad kund 03/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Bästa hårbandet, tänkte ha 2st för att tvätta den andra medan jag har den ena så beställdes från annat märke & ställe... så besviken. Denna är min absoluta favorit då den sitter helt perfekt.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Hairband White med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.