ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Hanna Verifierad kund 05/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Köpte hårbandet i tron att det skulle passa mitt lilla huvud. Men precis som flera andra redan skrivit så är hårbandet väldigt kort och går knappt runt. Jag har litet huvud men ändå så måste bandet sitta åt väldigt hårt. Det gör även att bandet har tendens att åka av. Gillar iden men skulle ej rekommendera till någon överhuvudtaget.

6 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med hårbandet. Hårbanden är gjorda i frotté och har ett kardborreband som gör det möjligt att justera storleken något. Vi vill givetvis att du ska känna dig nöjd med ditt köp så du får gärna återkoppla till oss via mail så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Kristin Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Mindre både på bredden och längden än den vita till ett dyrare pris. Spelar ingen roll att kardborrebandet är längre när hela hårbandet är kortare. Tråkigt när produkter görs om till det sämre.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att detta hårband inte passade. Priset för de vita hårbandet och de svarta är detsamma. Vi uppskattar din feedback angående denna produkt och kommer givetvis kika på detta. Vi vill att du ska känna dig nöjd med ditt köp så du får gärna återkoppla till oss via mail, info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Hanna Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag har sedan tidigare det vita hårbandet och är nöjed med det, detta svarta var dock mycket kortare och som flera andra skrivit nåt det knappt runt huvudet.

0 0
Stina Verifierad kund 28/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Precis som flera andra säger är det här hårbandet väldigt litet och jag var därför tvungen att ge bort det till en en vän. Jag gillar dock materialet och att det är kardborre så man kan få på sig det på ett vettigt sätt, men som sagt så känns det som detta hårband var gjort med för någon med ett väldigt litet huvud.

2 0
Sanna Verifierad kund 17/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Hårbandet var tyvärr alldeles för litet så fick inte runt det runt huvudet. Rekommenderas inte till de med lite större huvud.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att detta hårband inte passade dig. Vi uppskattar din feedback angående denna produkt. Vi vill givetvis att du ska känna dig nöjd med ditt köp så du får gärna återkoppla till oss via mail, info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ella Verifierad kund 10/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Tyvärr nådde det inte hela vägen runt, så rekommenderas ej till den som inte har litet huvud!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Hairband Black med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.