ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Li Verifierad kund 12/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud

Jag fick denna rekommendation när jag i chatten sa att jag hade svårt att få bort mitt smink trotts bra rengöring. Jag köpte på prov och jag ångrar mig inte en sekund, den är så bra och kompliterar verkligen min rengöringsrutin.

7 0
Isabelle Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Jag köpte ''THE CLEAN SKIN PRO TOOL SET'' och fick såklart med denna. Jag trodde faktiskt inte alls att jag skulle gilla denna men ville ändå ge den en chans.. och jag gillar den! Jag har den i ljummet vatten och baddar lite lätt efter att jag sköljt av min rengöring. Känns väldigt behagligt. Gör inte detta varje dag men när jag känner för det. Man ser att det alltid hamnar lite smuts på den och det tycker jag känns värt det och så då även känslan!

0 0
Camilla Verifierad kund 10/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Tyvärr passade inte denna duk min hud. Jag har använt den 5 dagar i rad och huden har blivit rödflammig och lite knottrig med vilket har ökat dom sista två användningarna. Kan det bero på att den peelar huden lite kanske? Jag kommer tyvärr inte använda den igen.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte kändes bra. Helt rätt tänkt, tvättduken ger huden en mild micro-peelande effekt. För en känslig hy kan det bli något kraftfullt att använda denna varje dag, dra gärna ner på användningen till färre dagar så tror och hoppas vi att The Face Sponge känns passande i din rengöringsritual. Kundrelationer/Skincity.

Ulrika Verifierad kund 11/09/2018
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Underbar mjuk ''Face sponge'' (använder nu inte längre tvättlappar), lätt att skölja ur - gör rent med lite tvål efteråt om så behövs. Har flera stycken så jag kan tvätta dessa samtidigt :-) Kan varmt rekommenderas!

6 0
Ronja Verifierad kund 30/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Jag älskar verkligen denna duk och har flera stycken som jag varvar. Ansiktet känns betydligt slätare, och det märks att den har en liten exfolierande effekt. Om man har man lite torra läppar så försvinner små torrflisor utan att irritera eller skapa några sår. Helt underbar tvättduk med andra ord!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Face Sponge med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.