Professionell hudvård & makeup med utbildade hudterapeuter - Skincity
  • Mina önskemål
  • Min hud
  • Om mig

1. Vilket resultat önskar du framförallt av din ansiktspeeling?

Välj max ett alternativ som stämmer bäst överens med ditt önskemål.

2. Vilken sorts ansiktspeeling föredrar du?

Välj max ett alternativ som stämmer bäst överens med dina önskemål.OBS! Skincitys hudterapeuter förbehåller sig rätten att välja ett annat alternativ än vad som önskats om det anses bättre för din hud.

3. Hur mycket tid önskar du lägga på peeling?

Det finns många olika typer av peelingar och många olika sätt att använda dem på. En del peelingar gör man 1-2 gånger i veckan, en del 2-4 gånger i veckan. Vissa är så kallade "leave on"-exfolieringar eller peel-pads, som kan användas upp till varje dag som ett steg i den dagliga hudvårdsrutinen.

Välj max ett alternativ som stämmer bäst överens med dina önskemål.

4. VILKET ALTERNATIV STÄMMER BÄST ÖVERENS MED DIN HUDTON NÄR DU EJ ÄR SOLBRUN? (SKALA BASERAD PÅ THE FITZPATRICK SCALE)

En exfolierande produkt kan ha olika effekt på olika hudtoner och därför är det viktigt för oss att få information om detta, så att eventuella bieffekter kan undvikas.

5. HUR UPPLEVER DU DIN HUD I STORT?

6. UPPLEVER DU NÅGRA AV DESSA PROBLEM I DITT ANSIKTE?

Välj ett eller flera alternativ som passar in på din hud. Max tre alternativ, välj de som du anser vara de största problemen och som du framförallt vill behandla med hjälp av hudvårdsprodukter.

7. UPPLEVER DU NÅGRA AV DESSA PROBLEM PÅ DITT ANSIKTE?

Välj ett eller flera alternativ som passar in på din hud. Max tre alternativ, välj de som du anser vara de största problemen och som du framförallt vill behandla med hjälp av hudvårdsprodukter

8. Önskar du produktrekommendation från någon speciell hudvårdsserie?

JA

Våra ekologiska märken:

OBS! Om vald serie visar sig direkt olämplig eller mindre passande för hudtyp/tillstånd som markerats förbehåller vi oss rätten att välja ett annat märke som våra hudterapeuter anser bättre lämpat.

ÖVRIG INFORMATION

Här anger du övrig information som kan vara av betydelse då vi ger dig din produktrekommendation. T.ex. om du har någon sjukdom, är överkänslig eller allergisk mot något, eller om du är gravid/ammar.

9. Ange kön och ålder

10. Vilket hudvårdsmärke använder du till ditt ansikte i din dagliga hudvårdsrutin idag?

Ange max ett alternativ.

11. LADDA UPP BILD (FRIVILLIGT)

FÖR ATT VI SKALL KUNNA GÖRA EN SÅ BRA REKOMMENDATION SOM MÖJLIGT REKOMMENDERAR VI ATT DU LADDAR UPP EN BILD PÅ DITT ANSIKTE ELLER ETT HUDPARTI.

Detta är självklart helt frivilligt och absolut inte att måste men det gör det lättare för våra hudterapeuter att ge dig en optimal produktrekommendation. Du kan välja att hoppa över detta steg genom att klicka på "nästa".

12. NÄSTAN KLART

VÅRA HUDTERAPEUTER GER DIG EN PERSONLIG PRODUKTREKOMMENDATION BASERAT PÅ DINA SVAR INOM 3 VARDAGAR.

Detta är inget vetenskapligt test. Det finns inga garantier att testet resulterar i en 100% korrekt rekommendation. Svaren baseras på den information som vi erhåller.

Logga in

Användarnamn

Glömt lösenord?
Mina favoriter(0)
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.