ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Sara Verifierad kund 05/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Jag har insett att den här är helt underbar! Jag hade den i vintras ovanpå min dagkräm för att skydda huden när det var som kallast, huden blev så mindre torr. Nu på sommaren reagerade min hud efter att jag använt yellow cream någon gång för mycket. Jag tog på Barrier cream då och besvären blev bättre efter nåt dygn. Helt fantastisk!

7 0
Julia Verifierad kund 13/06/2019

Denna räddade mig när jag hade överexfolierat ansiktet och hade en blandning av supertunn, röd hud och dermatit. Smörjde med denna flera gånger per dag och upplever att min hy återhämtade sig snabbt! Använder den nu när jag får någon torr fläck eller har råkat klämma en finne (vet att jag inte ska)

0 0
Mika Verifierad kund 26/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Den här gjorde ingenting för min hy, hoppades att den skulle kunna användas som en SOS produkt på de områden i mitt ansikte som flagnade av torrhet. Behaglig produkt dock.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna produkt inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en barriärstärkande creme som lugnar och stärker huden. Du applicerar produkten som sista steg i din rutin och gärna över en annan återfuktande creme. Du är varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Sofie Verifierad kund 11/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Helt underbar kräm som lugnar och reparerar direkt. Jag använder den på mina ögonlock som lätt blir torra. Bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på. Köp den!

2 0
Annika Verifierad kund 02/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor

Använder denna över min hormonella acne som kommer med jämna mellanrum och den är så skön! Applicerar den som en punktbehandlare över drabbade områden på kvällen och morgonen efter känns huden mycket lugnare och stabilare, inflammationerna gör inte lika ont. Väldigt snäll kräm som inte luktar något speciellt och känns inte på huden. Rekommenderar den verkligen!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Teca 1% Barrier Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.